Idiopatické střevní záněty E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Moderně pojatá a přehledná monografie se věnuje pokrokům v terapii idiopatických střevních zánětů a svým pojetím je určena širokému spektru lékařů různých oborů, kteří se ve své praxi setkávají s pacienty s Crohnovou chorobou a ulcerózní kolitidou. Samostatné kapitoly uvádějí novinky v dietě a v enterální výživě, v medikamentózní léčbě a… Přejít na celý popis

Romány a světová literatura do vaší čtečky s 30% slevou Naplňte si svou čtečku skvělými romány s 30% slevou a ulehčete svým peněženkám i zavazadlům. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Moderně pojatá a přehledná monografie se věnuje pokrokům v terapii idiopatických střevních zánětů a svým pojetím je určena širokému spektru lékařů různých oborů, kteří se ve své praxi setkávají s pacienty s Crohnovou chorobou a ulcerózní kolitidou. Samostatné kapitoly uvádějí novinky v dietě a v enterální výživě, v medikamentózní léčbě a endoskopické terapii.

Důležitá je i problematika autoimunitních komplikací jater a žlučových cest, kožní projevy Crohnovy nemoci a ulcerózní kolitidy, specifické dermatologické komplikace léčby a imunodeficitní stavy. Mezioborový přesah mají kapitoly věnované plánování rodičovství u pacientů s IBD, průběhu těhotenství a vedení porodu.

Kniha zaujme lékaře oborů gastroenterologie, interna, chirurgie, imunologie, gynekologie a porodnictví, dermatologie a klinická výživa.

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
248
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 509 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora