Hry špionů

Autor Adam Brookes

E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Napínavý thriller Hry špionů je pokračováním úspěšného románu Noční dravec. Opět se setkáváme s novinářem Philipem Manganem, pracovnicí britské tajné služby Trish Pattersonovou i starým známým Burákem. Britský novinář Philip Mangan se stáhl do ústraní ve východní Africe. Číňané však odhalili jeho identitu – kariéru agenta britské tajné služby –… Přejít na celý popis

Rebecca Yarros: Čtvrté křídlo Spalující napětí, nelítostní draci a jejich jezdci! Romantická fantasy, která uchvátila svět, je konečně tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Napínavý thriller Hry špionů je pokračováním úspěšného románu Noční dravec.

Opět se setkáváme s novinářem Philipem Manganem, pracovnicí britské tajné služby Trish Pattersonovou i starým známým Burákem. Britský novinář Philip Mangan se stáhl do ústraní ve východní Africe. Číňané však odhalili jeho identitu – kariéru agenta britské tajné služby – což dává jeho životu opět nový rozměr. Když se připlete k děsivému teroristickému útoku v Etiopii a poté ho vyhledá tajemný Číňan s informacemi o pachateli krveprolití, Mangan se znovu ocitá v centru dění. Mezitím několik tisíc mil odtud uprostřed vlhké hongkongské noci dochází k vraždě klíčového agenta britské tajné služby, a to pouhých pár minut poté, co se setká s Trish Pattersonovou.

Od Washingtonu přes Londýn až po prašné africké ulice se probouzejí temné síly, které chtějí využít Mangana a Pattersonovou jako figurky ve své hře.

Adam Brookes, jehož vzorem je slavný spisovatel špionážních románů John Le Carré, mistrně buduje tísnivou atmosféru a předkládá čtenářům pozoruhodný román plný napětí.

Sdílet 0

série
Philip Mangan 2. díl z 3
Další ze série
1. Noční dravec
2. Hry špionů
3. Špionova dcera
kategorie
E-knihy » Beletrie » Detektivky, Thrillery a Horory » Světové detektivky
Témata
Londýn
Nakladatel
Kniha Zlín
jazyk
čeština
Počet stran
464
datum vydání
1.01.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček J@ registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Bomba. Cetl jsem uz Nocniho dravce. Tohle bylo pro me jeste zajimavejsi. Je to fikce, ale neni to blabol. Je to vystaveno na realnych souvislostech. Velmi zajimave vyliceny vliv ciny na Africky kontinent. Velmi realisticky vyleceny fakt jak technologicke korporace ziskavaji vliv tam kde to bylo domenou statu. Je to moc dobra knihy, moc ctvie napsana, cte se jednim dechem. Pro me hlavne zajimave tim vylicenim reality cinskych investic v Africe, je to neco co se realne deje, neco co my nevidime a neresime, ale co bychom meli videt a resit.

    Kniha, Kniha Zlín, 2018, 9788074736414

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda