Hra s ohněm

Autor L.J. Shen

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Zlomený mladík na cestě do záhuby. Zjizvená dívka bez jasného cíle. Milostný příběh vytesaný do tajemství, poznamenaný bolestí a zpečetěný lží.   Grace Shawová a West St. Claire jsou naprosté protiklady. Ona je divná holka z food trucku. On je tajemný rváč nelegálních zápasů, který jednoho dne vtrhl na motorce do jejího ospalého… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Zlomený mladík na cestě do záhuby.

Zjizvená dívka bez jasného cíle.

Milostný příběh vytesaný do tajemství, poznamenaný bolestí a zpečetěný lží.

 

Grace Shawová a West St. Claire jsou naprosté protiklady.

Ona je divná holka z food trucku.

On je tajemný rváč nelegálních zápasů, který jednoho dne vtrhl na motorce do jejího ospalého texaského univerzitního městečka a od té doby za sebou nechává spoušť.

Ona je pro svět neviditelná.

On je městem milovaný „zlý hoch“.

Ona je vadné zboží.

On je potížista.

Když West vpadne do jejího poklidného života, Grace se snaží zjistit, jestli jí přinese štěstí, nebo zklamání.

Ale čím víc ho odhání, tím víc ji West vytahuje z její ulity.

Grace toho moc neví o životě za hranicemi svého města, ale ví tohle: Je zamilovaná do nejpřitažlivějšího kluka na Sheridanské univerzitě.

 

A když si člověk hraje s ohněm – zřejmě se popálí.

Sdílet 0

Nakladatel
Baronet
jazyk
čeština
Počet stran
424
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 25 hodnocení čtenářů

19× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Sabina registrovaný uživatel

    Krásný citlivý příběh o dvou silných hrdinech. Pohltilo mě to hned od začátku a byla jsem zvědavá na každou další stránku. Jedna z nejlepších knih autorky.

    Kniha, Baronet, 2023, 9788026917304

  • 3 z 5 hvězdiček Eva registrovaný uživatel

    Bolo to zaujimave a aj mne to pripominalo Krasnu katastrofu sice nie moc ale pripominalo. Sem tam mi to prislo uponahlane ale inak bola kniha pekna, neviem asi som uz precitala mnoho knih ale ta jazva .... Mam pocit ze to som uz niekde citala. Aj preto ze mi to pripominalo ine knihy davam 3* za mna kniha mu ktorej sa uz asi nevratim

    E-kniha, Baronet, 2021,

  • 3 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel

    Knihy Shenové jsou vždycky trochu drsnější, ale dobře se čtou. Tahle knížka mně osobně přišla malinko slabší, než ostatní. Nějak jsem se nedokázala s těmi postavami zžít. Trochu mi také vadilo, že jsem si neuměla představit, jak hrdinka vlastně s tím svým postižením vypadala. Krom toho pro mě byl šok zjištění, kdo za požár mohl a proč. Nechápala jsem ty změny v jejím chování a přístupu té postavy. JInak to bylo poměrně napínavé a četlo se to rychle.

    Kniha, Baronet, 2023, 9788026917304

  • 5 z 5 hvězdiček Věra Reňáková registrovaný uživatel

    Prostě tuto autorku obdivuju. Nádherný příběh plný emocí, zrady, slibů a neposledně velké lásky. Mělo to vše co správný příběh má mít. Na konci mi bylo smutno, že to fakt končí, chtěla jsem aby to pokračovalo dál. Jenže jednou vše končí a jde se zase dál, takže já se posunu k další nějaké pěkné knize a budu doufat, že ještě tato autorka má plno příběhů v rukávu a vytasí se s nimi v co nejkratší době. Tuto knihu doporučuji.

    Kniha, Baronet, 2023, 9788026917304

  • 5 z 5 hvězdiček Martina registrovaný uživatel

    O tom, že táto autorka VIE písať, sa nemusíme ani baviť. Síce jednu jej knihu mám rozčítanú asi štyri mesiace, pretože mi nejako nesadla, nič to na TOM fakte nemení. . Ona je obyčajné dievča z food trucku. On je tajomný bitkár so zlou povesťou. Ona je pre svet neviditeľná, na neho sa upierajú oči všetkých naokolo. Ona má viditeľné jazvy, on tie svoje pred svetom dokonale skrýva. Čo sa však stane, keď sa nenápadné dievča zamiluje do bad boya? . Keď sa hrá človek s ohňom, zrejme sa popáli. . PANEBOŽE. Grace bola neuveriteľná. Namojdušu. Veľmi sa mi páčilo, ako autorka vyskladala jej charakter, jej osobu, že aj napriek tomu, čo všetko si prežila, dokázala stáť na nohách a fungovať ďalej. Keďže jej požiar zničil predstavy a najmä budúcnosť, musela sa so všetkým popasovať sama. West, na prvý pohľad neskutočný bad boy, no pod maskou totálne zlatíčko. Obdivovala som ho, že nepozeral na Grace ináč, že ju bral ako seberovnú a jej jazvy si vôbec nevšímal. Láska medzi nimi vznikala postupne, pekne od úprimného priateľstva. Sexuálne scénky boli parádne, aaaach. Ešte teraz sa usmievam ako slniečko. V príbehu bolo naozaj všetko. Aj som sa zasmiala, aj nadávala. . Záver bol trošku rozťahaný, ale to vôbec nevadí. U mňa padli aj slzičky, bolo to krásne a dojímavo napísané. Epilóg fantastický. Odporúčam všetkými desiatimi, aj tým, ktorí na autorku zanevreli pre jej obľubu ťažkých a drastických osudov hlavných hrdinov.

    Kniha, Baronet, 2023, 9788026917304

  • 3 z 5 hvězdiček Martina registrovaný uživatel

    "Because at the end of the day, we are all just phoenixes, rising from our own ashes, taking flight to an unknown destination, our wingtips forged by flames." "She looked so much like an angel, sometimes I wanted to run a hand over her bare back just to make sure she didn’t have wings." *** Na tuhle knihu jsem se obzvlášť těšila, protože v zahraničí je dosti populární, takže mě zajímalo o jaký příběh se jedná. Shen umí skvěle psát a hlavně jsou její knihy čtivý, takže máte potřebu pořád číst (kromě Barvy půlnoci, ta mě bohužel nebavila a chyběla zde i čtivost).. Bavilo mě to už od začátku a oba hlavní hrdiny jsem si hned zamilovala, obzvlášť Grace. West je typický kluk z hromady dalších romantických knih, ale stejně jsem ho žrala, i když se občas choval fakt idiotsky. Oba jsem samozřejmě hned zbožňovala.. Přestože mě kniha fakt bavila, občas tu byly chvíle kde to bylo "mehh".. Tudíž pak následovalo odložení knihy a vrátila jsem se k ní až později, ale to je asi spíše už můj osobní problém :) .. Kniha je plná klišé věcí, které se objevují v dalších 50+ knihách, takže pokud chcete originální příběh a nějaké zvraty, které nečekáte, tohle nebude pro vás. Pokud jste fanoušek knih od Shen, tak si jí určitě přečtěte!! 3.5/5 *

    Kniha, Baronet, 2023, 9788026917304

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 279 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora