Hodnocení učitelů: Náměty pro práci ředitelů škol a školských zařízení E-kniha
Hodnocení učitelů: Náměty pro práci ředitelů škol a školských zařízení - Irena Trojanová Nedostupné

Hodnocení učitelů: Náměty pro práci ředitelů škol a školských zařízení E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Hodnocení pracovníků je nedílnou součástí práce každého vedoucího pracovníka. I ředitel školy musí hodnotit své pedagogy, jen v porovnání s jinými vedoucími pracovníky má mnohem složitější pozici: činnost učitele je různorodá a její výsledky bývají obtížně uchopitelné. Co všechno lze na práci učitele objektivně hodnotit? Jaké nástroje využít? A… Přejít na celý popis

Nikki Erlick: Život na míru Jak dlouho tady ještě budu...? Dobře víme, že jsme smrtelní. Chtěli bychom ale vědět kdy „to“ přesně přijde? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Hodnocení pracovníků je nedílnou součástí práce každého vedoucího pracovníka. I ředitel školy musí hodnotit své pedagogy, jen v porovnání s jinými vedoucími pracovníky má mnohem složitější pozici: činnost učitele je různorodá a její výsledky bývají obtížně uchopitelné.

Co všechno lze na práci učitele objektivně hodnotit? Jaké nástroje využít? A může někdo řediteli školy s hodnocením učitelů pomoci?

To vše a ještě mnohé další obsahuje naše knižní novinka. Text navíc doprovázejí nejen příklady z praxe a otázky k zamyšlení, ale také praktické materiály, okamžitě využitelné v praxi. I díky nim se kniha stává neocenitelným pomocníkem každého ředitele školy.

Sdílet 0

Nakladatel
Wolters Kluwer
jazyk
čeština
Počet stran
136
datum vydání
1.01.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora