Hluboká modř moře E-kniha
Hluboká modř moře - Marie Lamballe Nedostupné

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Když Kateřina najde na půdě v domě svých rodičů desky s akvarely, je fascinována. Zobrazují malebnou krajinu, sytě modré moře a nostalgicky působící sídlo uprostřed nádherné zahrady. Touží zjistit, kde se tohle magické místo nachází a jak se obrazy dostaly do vlastnictví její rodiny. Pátrání zavede Kateřinu do Bretaně, kde objeví lety zchátralý… Přejít na celý popis

Puzzlemánie Máte rádi puzzle? DINO teď přináší PUZZLEMÁNII se slevou 50 % online i v prodejnách Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Když Kateřina najde na půdě v domě svých rodičů desky s akvarely, je fascinována. Zobrazují malebnou krajinu, sytě modré moře a nostalgicky působící sídlo uprostřed nádherné zahrady. Touží zjistit, kde se tohle magické místo nachází a jak se obrazy dostaly do vlastnictví její rodiny. Pátrání zavede Kateřinu do Bretaně, kde objeví lety zchátralý zámeček ze svých obrazů. Panství patří Ewanovi, atraktivnímu Bretaňci, který se zprvu dívá na Kateřininu zvědavost skepticky, ale nakonec i on propadne kouzlu obrazů a oba se ponoří do pátrání po minulých majitelích zámečku a po jeho historii. Postupně přicházejí na stopu temného tajemství… Stejně jako v předchozí autorčině knize Hortenziová zahrada se na pozadí dech beroucích kulis Bretaně odvíjí dramatický příběh plný romantiky.

Sdílet 0

Nakladatel
Brána
jazyk
čeština
Počet stran
560
datum vydání
1.01.2019

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 8 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 3 z 5 hvězdiček Šárka Kaděrková registrovaný uživatel

    Uzasna kniha, ktera se cetla sama. Velmi napinavy a romanticky pribeh na pozadi druhe svetove valky a zaroven, dalsi romanticky pribeh odehravajici se v roce 2010. Prekrasna Bretan, okouzlujici prostredi primorskeho mestecka Saint Malo, to vse dodava pribehu na predstavivosti. Obe knihy (Hortenziova zahrada), maji sve vlastni kouzlo a neda se to srovnat.

    Kniha, Brána, 2020, 9788076179882

  • 5 z 5 hvězdiček Dáša registrovaný uživatel

    Doporučuji

    E-kniha, Brána, 2019,

  • 5 z 5 hvězdiček Terka Myšičková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Jednoznačně nejsilnější kniha, kterou jsem kdy četla! Po jejím přečtení si vážím svobody a všeho co mám. Opět Paní Spisovatelka (ano, s velkým S!) ukazuje, co je pravá láska, a proto jsou některé momenty v knize vyloženě blaho! Zároveň ukazuje osudy některých lidí za války, a tak si vážíte (měli byste tedy), že ležíte v posteli a čtěte knihu, že můžete jít svobodně na vzduch a máte co jíst. Dokonce si myslím, že když budete chtít, tak vás tento román někam posune. Rozhodně doporučuji! Víc než to!

    Kniha, Brána, 2020, 9788076179882

  • 5 z 5 hvězdiček Věra registrovaný uživatel

    Velmi čtivé.

    Kniha, Brána, 2020, 9788076179882

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora