Florentýna a kouzelná kniha

Autor Iva Gecková

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Představte si, že vstoupíte do příběhu své oblíbené knížky a fantazie a realita splynou. Florentýně se něco podobného přihodí. Ve starobylém knihkupectví se začte do knihy, která jí vrátí štěstí. Však bylo načase! Po smrti maminky Florentýna nemůže uvěřit, že za temnými mraky svého smutku ještě někdy uvidí slunce. 

Edgar Allan Poe: Pád domu Usherů a jiné povídky Edgar Allan Poe je hororová klasika, která právě vyšla ve vydání s krásnou ořízkou, které ozdobí knihovnu každého fanouška tohoto žánru! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Představte si, že vstoupíte do příběhu své oblíbené knížky a fantazie a realita splynou. Florentýně se něco podobného přihodí. Ve starobylém knihkupectví se začte do knihy, která jí vrátí štěstí. Však bylo načase! Po smrti maminky Florentýna nemůže uvěřit, že za temnými mraky svého smutku ještě někdy uvidí slunce. 

Sdílet 0

Nakladatel
bambook
jazyk
čeština
Počet stran
208
datum vydání
1.01.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.4 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Tomáš Žák registrovaný uživatel

    Knížku jsem koupil dceři na jaře a protože jsme zvyklí,že většinou píšem recenze,jak nám daná věc vyhovovala a tak,tak jsem se na recenzi chystal. Protože jsem knihu kupoval právě u Dobrovského,chtěl jsem teda recenzovat tam.Ale když jsem si to tady rozkliknul, nestsačil jsem se divit,co že jsem to proboha té svojí holce vůbec koupil,když jsem si přečet recenzi od té první paní...Vždyť dcera francouzsky vůbec neumí, jak teda bude rozumět knížce,kde se francouzsky píše! A tak mi to nedalo,knížku jsem si od ní půjčil a začal pěkně popořádku listovat.No,došel jsem do poloviny a když jsem těch francouzských slovíček a vět napočetl asi patnáct, knížku jsem odložil. Takže vůbec žádná hrůza! Jak jsem listoval,tak jsem místy něco přečetl a dělalo to na mě hezký a milý dojem. S tím, jak je knížka laděná celá do růžova, tak je to takový dívčí čtení. Navíc je třeba brát to, že když to opravdu chcete brát vážně,v prostředí,kde se ta kniha odehrává bylo vždy v té době 1915 pravidlem,že zámožnější rodiče nechávali svým dětem vychovatelky z jiných zemí, aby se děti učily cizímu jazyku. Takže by to spíš chtělo všeobecný rozhled, než něco takhle pohaníte,paní Mikšová! Tomáš Žák

    Kniha, Grada, 2018, 9788027106738

  • 4 z 5 hvězdiček Martina registrovaný uživatel

    Knihu jsem koupila pro dceru, které je 11 let. Knížku měla přečtenou celkem rychle a hodně jí chválila, takže jsem po ní jednou večer ze zvědavosti sáhla i já. První večer jsem dočetla do poloviny, druhý večer jsem knihu dočetla. Připomněla mi moje vlastní dětství a chvíle, které jsem strávila s mojí, dnes již nežijící, babičkou. Kniha pro mě tedy byla pohlazením po duši. A vůbec mi nevadilo, že jsou tam francouzská slovíčka (mimochodem, zas tak moc jich tam není), ale když je vychovatelka Francouzka, která má Florentýnu této řeči učit, je asi jisté, že bude francouzsky mluvit... (takže docela nechápu, proč ta paní v recenzi přede mnou tak prská, ale je to docela úsměvné :-)). Knížky se nebojte, je psaná česky a je třeba ji brát jako celek. Za mě tedy rozhodně pěkný čtenářský zážitek!

    Kniha, Grada, 2018, 9788027106738

  • 2 z 5 hvězdiček jana mikšová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Knížka kupovaná pro dceru na konci 1. třídy. No, když jsem viděla že je knížka od české autorky zajásala jsem a objednala ji. Ale v momentě kdy za mnou dcera přišla že je tam něco psané francouzsky a ona tomu nerozumí, řekla jsem si že to snad špatně čte. Jaké zklamání bylo když jsem zjistila že to tak není. Absolutně nechápu proč česká autorka przní českou knížku a proč je takový problém napsat knížku pro děti opravdu česky. Jsme strašně světoví až je to na škodu. Když budu chtít pro dceru knížku s cizími krkolomnými jmény nebo s větami v jiném jazyce sáhnu po cizí autorce. Ale pokud sahám po české autorce tak očekávám výhradně knížku napsanou krásnou češtinou, která mému dítěti dá to co je potřeba. Znalost a krásu českého jazyka. 2 hvězdičky dávám za krásnou obálku.

    Kniha, Grada, 2018, 9788027106738

  • 2 z 5 hvězdiček J@ registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Bohuzel, dceri se nelibilo, nechtela to cist sama a ani se ji to nelibilo kdyz jsem ji to cetl pred spanim. Nedocetli jsme.

    Kniha, Grada, 2018, 9788027106738

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 161 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora