Expertní inženýrství v systémovém pojetí E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Na trhu ojedinělá publikace s neobvyklým zaměřením představuje průvodce světem systémových metod a inženýrských oborů expertních analýz. Uznávaní autoři využívají zcela původní systémovou metodologii, v níž dominují systémový přístup a obsahově vytříbené základní a odborné pojmy. Kniha pojednává o aktuálních problematikách, předkládá „scénář… Přejít na celý popis

Morgane Moncomble: Srdcové eso Dá se v lásce blafovat stejně jako v pokeru? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Na trhu ojedinělá publikace s neobvyklým zaměřením představuje průvodce světem systémových metod a inženýrských oborů expertních analýz. Uznávaní autoři využívají zcela původní systémovou metodologii, v níž dominují systémový přístup a obsahově vytříbené základní a odborné pojmy. Kniha pojednává o aktuálních problematikách, předkládá „scénář řešení příčinných problémů“, který má nadoborovou platnost. V progresivním pojetí se zabývá těmito systémovými disciplínami: logikou, experimentem, modelováním, statistikou a mezními stavy. Vymezuje současné pojetí inženýrství a do kategorií člení novodobé inženýrské obory. V systémovém pojetí analyzuje expertní inženýrství a na něho navazující inženýrství znalecké, bezpečnostní, rizik a jakosti a expertní odhadcovskou činnost. Tomu předcházejí pojednání o inženýrství systémovém, znalostním, informačním, bioinformačním a softwarovém.
Publikace provází čtenáře světem techniky. Vymezuje jeho problémy, analyzuje je z hlediska možností a psychologických aspektů řešení. Ze systémového pohledu a chronologicky analyzuje struktury podniků vytvářející technické artefakty a podnikové procesy. Je určena výzkumným pracovníkům, lidem z praxe i vysokoškolským studentům.

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
592
datum vydání
1.01.2013

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 587 Kč Nápověda