Estetická medicína a krása člověka E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Kniha čtenáře uvádí do problematiky pojetí krásy napříč věky a představuje estetickou medicínu dnešního světa, kde kult těla patří k nejdůležitějším oblastem lidské existence. Autoři vás provedou všemi úskalími oboru, který dokáže napravit širokou škálu drobných i výraznějších estetických nedostatků a v konečném důsledku pomoci uzdravit… Přejít na celý popis

Sarah Rivens: Zajatkyně Nezahrávej si s ďáblem a nedělej věci, kterých budeš litovat. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Kniha čtenáře uvádí do problematiky pojetí krásy napříč věky a představuje estetickou medicínu dnešního světa, kde kult těla patří k nejdůležitějším oblastem lidské existence.
Autoři vás provedou všemi úskalími oboru, který dokáže napravit širokou škálu drobných i výraznějších estetických nedostatků a v konečném důsledku pomoci uzdravit také pacientovu duši.

Nejsou však opomenuty ani případy, kdy pochybení chirurga či přistoupení na nepřiměřené požadavky pacientů mívají až katastrofální důsledky pro další život operovaného. Publikace tak připomíná nejen, že estetika a etika zde musí jít ruku v ruce, ale i to, že člověk není pouhé maso a kosti, neboť bez zdravé duše ani sebekrásnější tělo nemůže dobře fungovat.

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
Počet stran
104
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 254 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora