Dobrodružství Minecraftu 1 - Povstání Herobrina

Autor S.D. Stuart

E-kniha

Dobrodružství Minecraftu 1 - Povstání Herobrina E-kniha

Autor S.D. Stuart

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Většina hráčů Minecraftu už alespoň jednou slyšela zvěsti o tajemném Herobrinovi. Traduje se, že ho naprogramoval sám tvůrce Minecraftu Notch, ale byl pro hráče příliš nebezpečný, a tak byl ze hry odstraněn. Pravděpodobně je ale jen výplodem bujné hráčské fantazie. Bratři Josh a André, desetiletá dvojčata, používají vybavení z tátovy laboratoře… Přejít na celý popis

Romány od RED a mangy od GATE pouze za 1 Kč! Ke každému nákupu nad 499 Kč v našich knikupectvích si můžete vybrat jednu knihu od značky RED či GATE za pouhou 1 Kč! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Většina hráčů Minecraftu už alespoň jednou slyšela zvěsti o tajemném Herobrinovi. Traduje se, že ho naprogramoval sám tvůrce Minecraftu Notch, ale byl pro hráče příliš nebezpečný, a tak byl ze hry odstraněn. Pravděpodobně je ale jen výplodem bujné hráčské fantazie.

Bratři Josh a André, desetiletá dvojčata, používají vybavení z tátovy laboratoře virtuální reality ke hraní Minecraftu, jako by byli v kostičkovaném světě doopravdy. A protože se jedná o jediný prototyp, musejí se ve hře střídat. Díky přístupu k tátovu superpočítači ve vládní laboratoři se nabourali do zaheslovaného serveru, který vytvořil sám Notch. Šušká se, že obsahuje jedinou verzi Minecraftu, v jehož programu běží Herobrine.

To, co tam našli, rozhodně nečekali.

Roztočte svou fantazii na plné obrátky! Vzrušující dobrodružství ze světa Minecraftu chytne a nepustí každého milovníka napětí a počítačových her.

Povstání Herobrina je krátký sci-fi román z dílny amerického spisovatele Steva DeWintera (píšícího pod pseudonymem S.D. Stuart), který své poutavé příběhy přenáší i do říše Minecraftu. Jedná se o první díl série Dobrodružství Minecraftu, která sleduje osudy dvojčat Joshe a Andrého na cestách po nejtemnějších zákoutích kostičkovaného světa.

Sdílet 0

Nakladatel
Computer Press
jazyk
čeština
Počet stran
80
datum vydání
1.01.2014

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda