Divoký obchod E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Právnický thriller z českého prostředí.  Neobvyklý úkol odvádí úspěšného pražského advokáta Petra Cihláře z naleštěných interiérů jednacích místností do zapadlých vesnic Jesenicka. Doprovázen náročným klientem a pohlednou koncipientkou musí dokončit obchod, na kterém závisí nejen vysoká odměna pro jeho zaměstnavatele, ale také Cihlářova… Přejít na celý popis

V. Castro: Rebel Moon: Zrozená z ohně Epická vesmírná opera z pera spisovatelky V. Castro, jejíž knihy byly dvakrát nominovány na cenu Brama Stokera. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Právnický thriller z českého prostředí. 

Neobvyklý úkol odvádí úspěšného pražského advokáta Petra Cihláře z naleštěných interiérů jednacích místností do zapadlých vesnic Jesenicka. Doprovázen náročným klientem a pohlednou koncipientkou musí dokončit obchod, na kterém závisí nejen vysoká odměna pro jeho zaměstnavatele, ale také Cihlářova vlastní kariéra. Sotva se probere z další víkendové jízdy po pražských nočních klubech, snaží se zorientovat v událostech, které zahrnují nevysvětlitelný požár skladu, smrt venkovského pobudy i nepřipojenou solární elektrárnu.

Mezitím se v pohraničí mezi rozkvetlými loukami a zalesněnými kopci místní lidé perou se životem, v němž kromě peněz často chybějí skrupule a zábrany. Usedlí policisté se snaží v poklidu dělat svou práci, mladí podnikatelé rychle zbohatnout a muži se špatnou pověstí nechodit nikomu na oči.

Nažehlení právníci z města se setkávají s přijetím, jaké nečekali. A Petra Cihláře toho trápí ještě mnohem víc.

-----

Cihlář své rozložité tělo vměstnal do jednoho z křesel a otočil se ke sklu. Rušnou ulici venku prozařovalo měkké podvečerní světlo, koruny stromu sevnepravidelných intervalech poryvu větru pohybovaly ze strany na stranu a po širokém chodníku se procházely dvojice mladých lidí, o kterých nic nevěděl ani vědět nechtěl. Stačilo, že on sám seděl tady, připravený na vyznamenání, stejně jako na popravu. 
- ukázka z knihy

Sdílet 0

Nakladatel
Host
jazyk
čeština
Počet stran
416
datum vydání
1.01.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

2.7 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 3 z 5 hvězdiček J@ registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha se cetla velmi dobre. Ke konci uz se to sice uz ponekud tahlo. Ale obsahove me zklamala, cekal jsem neco jineho. Nicmene asi stalo za precteni z duvodu nahledu na pravni profesi v korporatu.

    Kniha, Host, 2018, 9788075776075

  • 4 z 5 hvězdiček Tamara Mizerová registrovaný uživatel

    přiznávám se, že jsem si knihu koupila kvůli ceně, abych dosáhla na dopravu zdarma - ale kniha mě docela mile překvapila, četla se výborně , pohled na "vnitřní život" veliké nadnárodní právnické firmy byl pro mne hodně zajímavý a k hlavnímu hrdinovi jsem, možná iracionálně , cítila sympatie.

    Kniha, Host, 2018, 9788075776075

  • 1 z 5 hvězdiček E. T. registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha je velice nezáživná .

    Kniha, Host, 2018, 9788075776075

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 229 Kč Nápověda