Dívka na kolejích E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

MYSTERIÓZNÍ THRILLER, KTERÝ VYDĚSÍ MILUJÍCÍ RODIČE K SMRTI |  Pro dvanáctiletou Coru Landryovou a její kamarádky Violet a Jordyn mělo jít o vcelku obyčejný večer, během něhož by si pouštěly filmy a povídaly si o klucích. Když se však dívky uprostřed noci rozhodnou vydat k opuštěnému železničnímu depu na předměstí, netuší, že jejich nevinné… Přejít na celý popis

J. T. Geissinger: Nádherně krutý Pocit bezpečí může být pouhou iluzí. A že ne každý zachránce je hrdina... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

MYSTERIÓZNÍ THRILLER, KTERÝ VYDĚSÍ MILUJÍCÍ RODIČE K SMRTI | 

Pro dvanáctiletou Coru Landryovou a její kamarádky Violet a Jordyn mělo jít o vcelku obyčejný večer, během něhož by si pouštěly filmy a povídaly si o klucích. Když se však dívky uprostřed noci rozhodnou vydat k opuštěnému železničnímu depu na předměstí, netuší, že jejich nevinné hry budou mít nebezpečné následky.

Později té noci najdou Coru Landryovou v kolejišti, zkrvavenou a sotva při životě, a po jejích kamarádkách jako by se slehla zem. Netrvá dlouho a venkovské městečko se ocitá vzhůru nohama. Kdo by chtěl ublížit dvanáctileté dívce a proč? Ve vyšetřování, které neponechává nic náhodě a nikoho nešetří, je každý podezřelý a nikomu není možné věřit – dokonce ani Cořiným nejbližším…

Sdílet 0

Nakladatel
Vendeta
jazyk
čeština
Počet stran
352
datum vydání
1.01.2020
  • Daniela Schmidtová Daniela Schmidtová

    Tak tohle bylo výživné, napínavé, ba přímo nervy drásající počtení! Thriller Dívka na kolejích od americké autorky Heather Gudenkauf umí strhnout a pár dní vám nedovolí se do sytosti vyspat (pokud jí tedy rovnou neobětujete celou noc). Jestli jste fanoušky knih, ke kterým je jako bonus mrazení v zádech zdarma, Dívka na kolejích by vám rozhodně neměla uniknout.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 35 hodnocení čtenářů

18× 5 hvězdiček 11× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 5.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Renata registrovaný uživatel

    Kniha je úžasná. Velice dobře se čte, člověk se od ní nemůže ani odtrhnout. Celá kniha je napínavá od začátku až po konec. V některých částech knihy mi šel i mráz po zádech. Knihu doporučuji byla jsem s ní velice spokojená.

    Kniha, Vendeta, 2020, 9788076420649

  • 5 z 5 hvězdiček Tereza registrovaný uživatel

    Výborná a napínavá kniha, jiné téma než je zvykem, ale za mě 5 hvězdiček.

    Kniha, Vendeta, 2020, 9788076420649

  • 4 z 5 hvězdiček Kateřina Kučerová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Zajímavý námět, v dnešní době určitě populární. Kniha byla čtivá, napínavá, i když ke konci trochu zdlouhavá. Nečekaný ale věrohodný konec.

    Kniha, Vendeta, 2020, 9788076420649

  • 4 z 5 hvězdiček Bohdana Heřmanská registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Určitě zajímavá kniha. nevím, jestli si ji ponechám v knihovně, ale za přečtení rozhodně stojí.

    Kniha, Vendeta, 2020, 9788076420649

  • 3 z 5 hvězdiček Věra Reňáková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Pro mě začátek velice slibný, prostředek jsem se musel nutit, ale chtěla jsem samozřejmě vědět příčinu, motiv, proč a kdo to udělal. Pak dlouhé vyšetřování a vlastně se víc nedělo. Jen přijít na to kdo lže a kdo mluví pravdu, co vše zatím stojí. Ke konci knihy docela překvapení, chtěla jsem uhodnout pachatele jako vy všichni a přeskakovala jsem z jednoho na druhého a nebyla si jistá, kdo by to mohl být. No kniha zase až tak špatná nebyla, ale stále jsem čekala něco víc.

    Kniha, Vendeta, 2020, 9788076420649

  • 3 z 5 hvězdiček Beáta Rousová registrovaný uživatel

    Kniha podle mého absolutně neodpovídá anotaci... Od příběhu jsem čekala úplně něco jiného...čekala jsem že to bude více hororové a ono tam podle mého nebylo nic co by tomuto označení odpovídalo. A také podle anotace mělo jít o napínavý příběh tří kamarádek...ale bylo to přesně naopak. Navíc se toho v knize až tolik nedělo a neustále se to motalo kolem dokola jen pokaždé vyšli najevo nové lži. Také mi nesedí začátek knihy s koncem...a hlavně vysvětlení zranění jedné z dívek.....jako sorry ale něco z toho bych pochopila ale způsob zranění hlavy byl fakt úplně mimo realitu. . ALE... Zajímavý aspekt bylo ohledně internetu a tajemného muže který je součást legendy městečka ve kterém se děj odehrává. Kdyby byla kniha celá o tomto muži asi by to bylo zajímavější čtení... To neustálé kňourání a vytáčky některých postav mě totiž moc nebavil...a hlavně mi tam chyběl ten hororový aspekt. Ale dobře napsané bylo jak hloupý žert mladých holek může totálně překopat život několika lidem...jak může být silná touha po přátelství, a jak se může být důležité zapadnout. . Nehodnotila bych knihu vyloženě špatně, ale žádný super literární zážitek to pro mě nebyl.

    Kniha, Vendeta, 2020, 9788076420649

  • 5 z 5 hvězdiček Radka registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha byla zajímavá a měla nečekaný zvrat. Na konci jsem se musela znovu vrátit na začátek, abych si ověřila, že to bylo skvěle napsané :) Co knize vytknu, tak jsou chyby v datech. Jedna kapitola má špatný rok a kapitoly od psychiatričky jsou o rok posunuté dopředu. Ze začátku mě to dost mátlo. Nevěděla jsem, zda se prolínají dvě časové linie nebo je to jedna.

    Kniha, Vendeta, 2020, 9788076420649

  • 5 z 5 hvězdiček David Malý registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Tak tohle byla teda skvělá kniha. Až do konce jsem neměla tušení kdo to té Coře mohl udělat. Konec mě tedy dostal. Kniha je dobře napsána,čtivá nedá se od ni odpoutat. Čtenáře vtáhne do děje. Už se těším na další kousek.

    Kniha, Vendeta, 2020, 9788076420649

  • 5 z 5 hvězdiček Irenie registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Doslova jedním dechem přečteno a občas se zatajeným dechem, velice nevšední a zajímavý příběh! Opravdu k zamyšlení co vše je v dnešním světě a lidském mozku možné :-(

    Kniha, Vendeta, 2020, 9788076420649

  • 5 z 5 hvězdiček Misaki registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha velmi poutavá a čtivá, přečtena jedním dechem, kdy jsem de nemohla odtrhnout a furt jsem si říkala: ,,Tak ještě tuhle kapitolu a půjdu spát". Navíc konec knihy opravdu překvapí a donutí se vás zamyslet. První knížka co jsem od autorky četla a byla skvělá.

    Kniha, Vendeta, 2020, 9788076420649

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 220 Kč Nápověda