Dishonored - Zkorodovaný muž E-kniha
Dishonored - Zkorodovaný muž - Adam Christopher Nedostupné

Dishonored - Zkorodovaný muž E-kniha

Součástí série: Dishonored 1. díl z 3

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Oficiální další kapitola cenami ověnčené videoherní ságy.Císařovna Emily Kaldwinová vede dvojí život; vykonává své povinnosti císařovny, ale přitom se svým otcem, Corvem Attanem trénuje a zdokonaluje se v umění plížení, boje a vraždění. V Dunwallu se objeví podivná zahalená postava, která údajně disponuje stejnou mocí, jakou kdysi vládl jistý… Přejít na celý popis

Doprava do Zásilkovny ZDARMA! Až do 21. dubna 2024 budete mít dopravu do jakéhokoliv výdejního místa Zásilkovny v České republice ZDARMA! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Oficiální další kapitola cenami ověnčené videoherní ságy.Císařovna Emily Kaldwinová vede dvojí život; vykonává své povinnosti císařovny, ale přitom se svým otcem, Corvem Attanem trénuje a zdokonaluje se v umění plížení, boje a vraždění. V Dunwallu se objeví podivná zahalená postava, která údajně disponuje stejnou mocí, jakou kdysi vládl jistý zabiják známý pod jménem Daud. Protože existuje možnost, že se jejich nejnebezpečnější nepřítel vrátil, Emily a Corvo se po hlavě vrhnou do závodu na život a na smrt s časem. Pokud se jim nepodaří o tomto tajemném nepříteli zjistit pravdu, mohlo by to skončit zkázou nepředstavitelných rozměrů.

Sdílet 0

série
Dishonored 1. díl z 3
Další ze série
1. Dishonored - Zkorodovaný muž
2. Dishonored Daudův návrat
3. Dishonored – Hrůza za závojem
kategorie
E-knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Sci-fi
Nakladatel
Baronet
jazyk
čeština
Počet stran
376
datum vydání
1.01.2017
  • Petra Heřmanská Petra Heřmanská

    Dishonored: Zkorodovaný muž je kniha plná akce a dobrodružství , která je povinností pro herní fanoušky a příjemným překvapením pro ty, kteří o této hře slyší poprvé.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Luke registrovaný uživatel

    Super knížka, kdo je fanda hry tak by si ji měl přečíst. Děj je vlastně mezi prvním a druhým dílem hry, jsou tam známe i neznáme postavy. Místy to bylo hodně záhadné a napínavé. Líbí se mi jak je prostředí komplexní, děj se odehrával na hodně místech jako jsou jatka, Brigmorské panství, tundra a samozřejmě celý Dunwall. Kapitoly se střídají mezi Corvem a Emily. Kdyby příběh v knížce dopadl jinak než dopadl tak by ani nemusel být druhý díl hry, ale kdo chce vědět víc tak neváhejte a čtěte. Knížka se mi četla dobře a určitě si ji přečtu ještě jednou a uvítal bych to jako i DLC pro hru.

    Kniha, Baronet, 2017, 9788026905431

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora