Čtvrť za Horizontem Evropa E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Na pozadí slavného města se odehrávají životy miliónů plebejců. Mezi ně patří i Federico, muž středního věku, jemuž život protekl mezi prsty a který se právě vyrovnává se ztrátou své matky. V Římě je ale opravdu hodně slunečních dní a možná mu osud má ještě co nabídnout.

Richard Chizmar: Hon na Bubáka Někdo ve městě vraždí dívky a zohavuje jejich těla, aby je pak nechal obyvatelům na odiv. Ovšem podezřelí ani stopy neexistují a zoufalství roste... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Na pozadí slavného města se odehrávají životy miliónů plebejců. Mezi ně patří i Federico, muž středního věku, jemuž život protekl mezi prsty a který se právě vyrovnává se ztrátou své matky.
V Římě je ale opravdu hodně slunečních dní a možná mu osud má ještě co nabídnout.

Sdílet 0

Nakladatel
E-knihy jedou
jazyk
čeština
Počet stran
189
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Mandulová registrovaný uživatel

    Kniha Čtvrť za Horizontem Evropa autorky Martiny D. Moriscoové sleduje výseč života Federica, Itala ve středním věku, který žije v Římě svůj život, o kterém už ani nepřemýšlí, jestli má smysl. Ze dne na den putuje vlakem do svého zaměstnání, cesty vlakem tráví na sociálních sítích sledováním jiných životů a netuší, proč se má další den probudit. Když v tom jednoho dne zazvoní jeho telefon a hlas a druhé straně spustí něco, co by už nečekal. Krátký příběh protkaný humorem, nejistotou, nadějí i reáliemi současného Říma chytí nejenom za srdce. Federico je možná bručoun a možná už ztratil snahu, ale právě v tom se pozná v nějaké životní etapě každý z nás. Při čtení s ním budete chvílemi zevlovat, chvílemi se jen tak koukat a náhle zjistíte, že sedíte ve středu všeho dění a nesmírně mu fandíte, aby všechno dobře dopadlo. Až do samého závěru budete chytat každý paprsek slunce na Horizontu Evropa a posílat jej každému, kdo si taky zaslouží naději. Neskutečně silný příběh, který se zdá zprvu banální, ale je naprosto zásadní. Jako většina momentů, kterými začínají ty nejdůležitější věci v životě.

    E-kniha, E-knihy jedou, 2022,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 189 Kč Nápověda
Další knihy autora