Co jsi to za matku?

Autor Paula Daly

E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Měla jsi dohlédnout na mou dceru. A teď je pryč! Žádná rodina není dokonalá. Manžel, tři děti a práce na plný úvazek dají člověku zabrat. Není divu, že občas na něco zapomenete – třeba že jste měla na starosti dceru své přítelkyně. Jenže tu od včerejška nikdo neviděl. A není to první dívenka, která se ve vašem městečku pohřešuje. Kdo tady něco… Přejít na celý popis

Rebecca Yarros: Čtvrté křídlo Spalující napětí, nelítostní draci a jejich jezdci! Romantická fantasy, která uchvátila svět, je konečně tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Měla jsi dohlédnout na mou dceru. A teď je pryč!

Žádná rodina není dokonalá. Manžel, tři děti a práce na plný úvazek dají člověku zabrat. Není divu, že občas na něco zapomenete – třeba že jste měla na starosti dceru své přítelkyně. Jenže tu od včerejška nikdo neviděl. A není to první dívenka, která se ve vašem městečku pohřešuje. Kdo tady něco tají?

Přesně tohle řeší Lisa Kallistová jednoho mrazivého prosincového dne v anglické Jezerní oblasti. Celý svět se jí změní v noční můru. Nejenže se totiž třináctiletá Lucinda pohřešuje jen a jen Lisinou vinou, ale navíc jde už o druhou dívku, která zmizela během pouhých čtrnácti dní. A tu první našli donaha svlečenou, poté co si prošla strašlivým utrpením.

Lisa je zničená pocitem viny, a když ji Lucindina rodina veřejně obviní, rozhodne se svou chybu napravit. Začne postupně odkrývat okolnosti Lucindina zmizení a přitom zjistí, že nic není takové, jak se na první pohled zdálo.

Co jsi to za matku? je úspěšná prvotina britské autorky mladší generace.

Britská spisovatelka Paula Daly se narodila v Lancashiru. Než začala psát svou románovou prvotinu Co jsi to za matku?, byla fyzioterapeutkou na volné noze. Krátkou dobu žila ve Francii, ale vrátila se do Anglie, protože se jí stýskalo po tamním ruchu a shonu. Po své prvotině napsala romány Keep Your Friends Close a The Mistake I Made a vydala rovněž sbírku povídek No Remorse.

Žije v Jezerní oblasti v hrabství Cumbria s manželem, třemi dětmi a vipetem Skippym.

Sdílet 0

Nakladatel
BB art
jazyk
čeština
Počet stran
271
datum vydání
1.01.2017

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.9 z 5 17 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Zuzka registrovaný uživatel

    Nenápadná prvotina s dobrou zápletkou a překvapivým koncem. V knize je i spousta sympatických hrdinů, což nebývá u thrillerů často. Určitě si přečtěte, neolitujete.

    Kniha, BB art, 2017, 9788075076649

  • 5 z 5 hvězdiček Klara registrovaný uživatel

    Pro mě skvělé čtení. Rozhodně zajímavý příběh s překvapivým koncem.

    Kniha, BB art, 2017, 9788075076649

  • 4 z 5 hvězdiček Petra Hamalová registrovaný uživatel

    Příběh mě upoutal, tak v polovině. Vyšetřovatelka ve me vzbuzovala všelijaké dojmy, jen ne detektiva. Zajímave rozuzlení.

    Kniha, BB art, 2017, 9788075076649

  • 3 z 5 hvězdiček Soňa Jelínková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Jeden ze slabších dějů... Čekala jsem, že to bude větší wow :/ Takhle jsem si spíš řekla: Cože??? :D I když nějaký ty náznaky jsem tušila, ale furt jsem doufala, že to bude více promakané. I tak ale mohu doporučit :)

    Kniha, BB art, 2017, 9788075076649

  • 3 z 5 hvězdiček Blanka Skácelíková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Moc dobré čtení s překvapivým závěrem. Můžu jen doporučit

    Kniha, BB art, 2017, 9788075076649

  • 5 z 5 hvězdiček Beáta Rousová registrovaný uživatel

    Tuto knihu mám doma už pár let a vždy se našlo na čtení něco nového a lepšího, ale musím říct že s touto knihou nešlápne vedle nikdo...je to strhující thriller plný emocí a zvratů. Upřímně mě ta kniha dostala a čtení jsem si užila. Je to napínavé čtení u kterého se rozhodně nebudete nudit a na konci zůstanete s otevřenou pusou a otázkou ... to jako vážně ?? Osobně mi nesedla jedna z hlavních postav Lisa, ale s postupem času mi už tolik nevadila. Knihu doporučuji všem kdo ji ještě nečetl.

    E-kniha, BB art, 2017,

  • 3 z 5 hvězdiček Beáta Rousová registrovaný uživatel

    Miluji detektivky a v poslední době i thrillery a tento byl povedený , sama mám doma malé dítě a tyhle příběhy mě naprosto vždy zasáhnou až do morku kostí.

    Kniha, BB art, 2017, 9788075076649

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda