Chuť do života. Rady a recepty, abyste nezabili sebe ani ostatní E-kniha

Chuť do života. Rady a recepty, abyste nezabili sebe ani ostatní E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Třetí kniha vyprávění a receptů populární české herečky a moderátorky Haliny Pawlowské. Navazuje na dříve vydané úspěšné tituly Až se mě dcera zeptá a Zeptej se mámy aneb 100 receptů, jak se dožít 100 let. Kniha Chuť do života obsahuje rady a recepty, abyste nezabili sebe ani ostatní! A co říká o své knize sama Halina Pawlowská? Nedávno mi dal… Přejít na celý popis

J. T. Geissinger: Nádherně krutý Pocit bezpečí může být pouhou iluzí. A že ne každý zachránce je hrdina... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Třetí kniha vyprávění a receptů populární české herečky a moderátorky Haliny Pawlowské. Navazuje na dříve vydané úspěšné tituly Až se mě dcera zeptá a Zeptej se mámy aneb 100 receptů, jak se dožít 100 let. Kniha Chuť do života obsahuje rady a recepty, abyste nezabili sebe ani ostatní!

A co říká o své knize sama Halina Pawlowská?
Nedávno mi dal někdo otázku, co si každý den řeknu, abych nebyla smutná. S hrůzou jsem si uvědomila, že si neříkám nic. A pak mi došlo, že ale bezděčně hromadím chvíle, které mám ráda. Že si intuitivně plánuju akce pro dobrou náladu, že neustále přemýšlím o něčem, co by podpořilo mou chuť žít. A napadlo mne, že by vůbec nebylo špatné vypracovat zodpovědného průvodce všech věcí, které by člověku mohly udělat radost. A tak jsem ho napsala, a protože už jen výraz chuť do života mi asociuje jídlo a protože jím šíleně ráda a mám na jídlo pořád chuť, tak jsem ke svým optimistickým radám a postřehům zkušené ženy, matky, milenky a kuchařky přidala konkrétní recepty na lahůdky, které do každé zatemněné mysli vnesou jas. Stoprocentně totiž platí:

Když máš depku, dej si něco k snědku!

O autorech:
Halina Pawlowská – populární česká herečka a moderátorka
Narodila se ukrajinskému básníkovi a české učitelce. Vystudovala FAMU, napsala asi dvacet televizních komedií a filmových scénářů. Mezi její nejúspěšnější filmy patří kultovní komedie Vrať se do hrobu, komedie Můj hříšný muž, Evo, vdej se a Díky za každé nové ráno. Sklízí úspěchy i ve světě novin a časopisů. Byla jednou ze zakladatelů deníku Metropolitan. Pod holandským vedením založila časopis Story. Později se stala majitelkou a vydavatelkou časopisu Šťastný Jim. Založila též časopis Glanc, je jeho tváří a pravidelně do něj přispívá svými povídkami a fejetony. Na televizní obrazovku vstoupila v roce 1993. Je autorkou a moderátorkou úspěšných televizních cyklů jako V žitě, Zanzibar, Dokonalé štěstí a Banánové rybičky. V roce 2013 napsala libreto k muzikálu Adam a Eva. V současnosti hraje v nekonečném seriálu Doktoři z Počátků. Napsala zatím dvacet tři titulů a mnohokrát získala ocenění jako nejčtenější česká autorka.

PhDr. Lubomír Teprt - redaktor a kuchař
Vystudoval žurnalistiku na Univerzitě Karlově. Pracoval v redakcích Expres, Krimimix, Svět v obrazech. Byl výkonným šéfredaktorem časopisů Story, Šťastný Jim a Glanc. Spolupracoval s Halinou Pawlowskou na úspěšném cyklu Banánové rybičky jako rešeršér. Psal fejetony, z nichž některé vyšly ve sbírce Sloupkořadí. K padesátým narozeninám si dal dárek a vyučil se kuchařem. Je autorem Kuchařky z farmářských trhů a televizní kulinářské soutěže Prostři pro tři. Spoluautorsky se podílel na knihách Až se mě dcera zeptá a Zeptej se mámy aneb 100 receptů, jak se dožít 100 let.

Sdílet 0

Nakladatel
MOTTO
jazyk
čeština
Počet stran
240
datum vydání
1.01.2014

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.4 z 5 7 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Jana registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Včetně receptů jsem ji přečetla nadvakrát. Vtipná až k hlasitému smíchu.

    Kniha, MOTTO, 2014, 9788026701552

  • 3 z 5 hvězdiček Ladislava registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Je to na půl kuchařka, takže za mě nic moc počtení jelikož nešla prolistovat, v obchodě bych ji nekoupila.

    Kniha, MOTTO, 2014, 9788026701552

  • 3 z 5 hvězdiček míša registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Prostě zábavné čtení, přesně v duchu Haliny. Recepty mě však nezaujaly, jelikož jsou, přesně jak psala paní Alena, hodně náročné.

    Kniha, MOTTO, 2014, 9788026701552

  • 4 z 5 hvězdiček Zdeňka Chvátalová registrovaný uživatel

    Zábavná, plná receptů

    Kniha, MOTTO, 2014, 9788026701552

  • 3 z 5 hvězdiček Alena Kološová registrovaný uživatel

    Pěkné čtení,ale recepty hodně náročné

    Kniha, MOTTO, 2014, 9788026701552

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora