České klenoty UNESCO

Autor Jozef Petro

E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Dokážete vyjmenovat všechny české památky, které jsou zapsány na Seznam světového kulturního a přírodního dědictví UNESCO? Objevte skryté kouzlo nádherných českých památek, které jsou natolik cenné, že byly zapsány na Seznam světového kulturního a přírodního dědictví UNESCO, aby se uchovaly dalším generacím. Navštivte místa, která jsou jednou… Přejít na celý popis

Puzzlemánie Máte rádi puzzle? DINO teď přináší PUZZLEMÁNII se slevou 50 % online i v prodejnách Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Dokážete vyjmenovat všechny české památky, které jsou zapsány na Seznam světového kulturního a přírodního dědictví UNESCO?

Objevte skryté kouzlo nádherných českých památek, které jsou natolik cenné, že byly zapsány na Seznam světového kulturního a přírodního dědictví UNESCO, aby se uchovaly dalším generacím. Navštivte místa, která jsou jednou provždy spojena s českou historií a kulturou. Nechte se navnadit jedinečnými přírodními krásami. Seznamte se s českými nehmotnými památkami na seznamu UNESCO. Kniha vám mimoto nabízí i tipy na výlety za neméně krásnými a zajímavými památkami, které usilují o zápis na seznam UNESCO.

Sdílet 0

Nakladatel
CPress
jazyk
čeština
Počet stran
152
datum vydání
1.01.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Terezie Skalická registrovaný uživatel

    Velice podařená knížka - formátem ani malá, ani velká; křídový papír a spousta kvalitních fotografií; přináší ucelený seznam památek UNESCO. U každé památky jsou základní informace v barevném rámečku (důvod zapsání, rok zapsání, přesná poloha a www stránky, případně další informace - výše vstupného, otevírací doba, nejbližší město a další); na drobné mapě vidíte zhruba umístění památky v České republice; a řada dalších podrobnějších informací v přiloženém textu. Cena mě mile překvapila, čekala jsem vyšší. Taková kniha by rozhodně měla mít své stálé místo v domácí knihovně.

    Kniha, CPress, 2018, 9788026418627

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda