S chutí po Česku E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Vlakem za regionálními specialitami a zážitky Přestože je Michaela Bugrisová velká světoběžnice a pravidelně se vydává do všech koutů světa na gurmánské výpravy, tak na své rodné Česko nedá dopustit. V žilách jí sice částečně koluje divoká maďarská krev, je ale silně „šmrncnutá“ i onou „rozjuchanou“ jihomoravskou. Možná i … Přejít na celý popis

Morgane Moncomble: Srdcové eso Dá se v lásce blafovat stejně jako v pokeru? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Vlakem za regionálními specialitami a zážitky

Přestože je Michaela Bugrisová velká světoběžnice a pravidelně se vydává do všech koutů světa na gurmánské výpravy, tak na své rodné Česko nedá dopustit. V žilách jí sice částečně koluje divoká maďarská krev, je ale silně „šmrncnutá“ i onou „rozjuchanou“ jihomoravskou. Možná i proto má často horkou hlavu, prořízlou pusu, mlsný jazyk, chuť na pálenku, ale také velmi kladný vztah k tradicím.

Michaela vám na svých cestách vlakem po třinácti českých krajích ukáže, že vyhlášené speciality a nevšední zážitky člověk nemusí nutně hledat pouze v zahraničí. I Česko může být dobrodružné, nesmírně obohacující, vřelé, a zejména plné tradičních i nečekaných chutí – obzvláště tehdy, pokud se budete řídit radami místních obyvatel.

Sdílet 0

Nakladatel
CPress
jazyk
čeština
Počet stran
256
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 299 Kč Nápověda