Byl jiný než ostatní děti E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Mojmír Řehák je zkrátka jiný než ostatní. Říkali to už doktoři, pak učitelé i kolegové v práci. Však ho také jako malé dítě amazonský šaman tři měsíce proléval čarodějným dryákem ayahuascou. Obdařen mystickými schopnostmi dokáže Mojmír vnímat svět v širších souvislostech. V divokých devadesátkách tento talent Mojmíra dovede do náruče CIA. Jako… Přejít na celý popis

Romány od RED a mangy od GATE pouze za 1 Kč! Ke každému nákupu nad 499 Kč v našich knikupectvích si můžete vybrat jednu knihu od značky RED či GATE za pouhou 1 Kč! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Mojmír Řehák je zkrátka jiný než ostatní. Říkali to už doktoři, pak učitelé i kolegové v práci. Však ho také jako malé dítě amazonský šaman tři měsíce proléval čarodějným dryákem ayahuascou. Obdařen mystickými schopnostmi dokáže Mojmír vnímat svět v širších souvislostech.

V divokých devadesátkách tento talent Mojmíra dovede do náruče CIA. Jako šéf její pražské buňky čelí řadě bizarních výzev – třeba jak zařídit, aby právě zesnulý politik navštívil předvolební televizní debatu.

Shodou neuvěřitelných okolností se mladík připlete k největšímu tajemství 2. světové války. Spolu se svým šéfem agentem Smithem a starým známým šamanem odhalí nejen poválečný úkryt Adolfa Hitlera, ale hlavně výsledky tajných nacistických výzkumů, které odpovídají na jednu z nejstarších otázek lidstva – co je vlastně Bůh?

KDE KONČÍ REALITA A ZAČÍNÁ FIKCE?
BLÁZNIVÝ PŘÍBĚH O DOBĚ JEŠTĚ BLÁZNIVĚJŠÍ NEŽ JE TA NAŠE

Sdílet 0

kategorie
E-knihy » Beletrie
Nakladatel
Cosmopolis
jazyk
čeština
Počet stran
272
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 339 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora