Bratři ve zbrani E-kniha

Bratři ve zbrani E-kniha

Součástí série: Cato 13. díl z 18

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Catonovi a Macronovi usiluje o život nebezpečný špeh Muži císařského tajemníka Narcissa dopadnou na římské ulici posla nebezpečných spiklenců. Při mučení vyzradí podrobnosti plánu, jehož cílem je překazit římské tažení proti Caratacovi, veliteli britských kmenů, které dosud vzdorují Římu. Spiklenci vyslali mezi legionáře špeha, jenž pracuje v… Přejít na celý popis

Sarah Rivens: Zajatkyně Nezahrávej si s ďáblem a nedělej věci, kterých budeš litovat. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Catonovi a Macronovi usiluje o život nebezpečný špeh

Muži císařského tajemníka Narcissa dopadnou na římské ulici posla nebezpečných spiklenců. Při mučení vyzradí podrobnosti plánu, jehož cílem je překazit římské tažení proti Caratacovi, veliteli britských kmenů, které dosud vzdorují Římu. Spiklenci vyslali mezi legionáře špeha, jenž pracuje v utajení. Jeho úkolem je dál podněcovat místní kmeny k boji proti Římanům a zároveň odstranit dva nejschopnější římské důstojníky – prefekta Catona a centuriona Macrona. Narcissus se také dozví, že za spiknutím stojí jeho rival Pallas. Konečné porážce vzpurných britských kmenů tak může paradoxně zabránit mocenský boj mezi nejbližšími spolupracovníky stárnoucího císaře Claudia.

Bratři ve zbrani jsou třináctým svazkem série románů, jejichž hrdiny jsou římští legionáři  Lucius Cornelius Macro a jeho mladší spolubojovník Quintus Licinius Cato.

SIMON SCARROW je britský autor historických románů. Narodil se roku 1962 v Nigérii a poté žil s rodiči v řadě dalších zemí, po příjezdu do Británie vystudoval historii na University of East Anglia a pak učil tento obor na City College v Norwichi. Specializoval se zejména na římské dějiny a pořádal pro studenty poznávací cesty po památkách a muzeích, během nichž si ještě prohloubil znalosti. Poté se rozhodl, že své poznatky zúročí a začne psát knihy, jaké by si rád sám přečetl – napínavé vojenské příběhy z období římské invaze do Británie.

Proslavil se sérií čtrnácti románů o legionářích Macronovi a Catonovi, z nichž třináct již vyšlo česky. Do mobilů a tabletů si lze také stáhnout hru Cato and Macro: The Game.

Mimoto je Scarrow autorem čtyřdílného cyklu Revolution odehrávajícího se za napoleonských válek a románů The Sword and the Scimitar a Heart of Stone. Spolu s T. J. Andrewsem napsal dvě série povídek vydaných nejprve jako e-knihy: Roman Arena a Invader. Simon Scarrow má dva syny a žije v Norfolku.

Více informací naleznete na webových stránkách www.scarrow.co.uk

Sdílet 0

série
Cato 13. díl z 18
Další ze série
12. Krvaví havrani
13. Bratři ve zbrani
14. Británie
15. Invictus
17. Římská krev
kategorie
E-knihy » Beletrie » Historické romány
Nakladatel
BB art
jazyk
čeština
Počet stran
418
datum vydání
1.01.2016

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Jaroslav Floder registrovaný uživatel

    Všechny knihy s touto tematikou od tohoto autora mám doma a všechny jsem přečetl jedním dechem, protože jakmile jsem začal číst nemohl jsem od ní odtrhnout oči. Napínavé a zábavné knihy doporučuji, každému kdo má rád období Římské říše. Myslím, že knihy by si zasloužili i seriálové nebo filmové zpracování. Líbí se mi také, že autor do knih zařazuje i pravdivé historické události.

    Kniha, BB art, 2016, 9788075075505

  • 5 z 5 hvězdiček Matej Polák registrovaný uživatel

    Mám doma celou sérii Orla od tohoto autora. Většinu knih jsem to přečetl jedním dechem, jelikož knížky jsou dobře čitelné a dějově poutavé. Vzhledem k množství knih od daného autora na stejnou tématiku je ale nutné prokládat to mezi knihami jinou literaturou, protože se témata začínají po čase opakovat a hrozilo by omrzení z nich.

    Kniha, BB art, 2016, 9788075075505

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora