Bakly - Armáda E-kniha

Bakly - Armáda E-kniha

Součástí série: Bakly 8. díl z 8

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Souborné vydání již publikovaných povídek Návrat zabijáka, Anděl bez slitování, Krátká zastávka na dlouhé cestě, Holýma rukama a zcela nové s názvem Inkognito. Bakly na minulost nezapomněl, smířil se s ní. Žije stranou od lidí, stará se o jediného člověka na světě, na kterém mu ještě záleží, o svou dceru Zuzanu. Někdo udělá chybu a ohrozí její… Přejít na celý popis

James Lovegrove: Sherlock Holmes a Shadwellské stíny Sherlock Holmes vyšetřuje zvláštní sérii úmrtí. Nalezené oběti vypadají jako by zemřely hladem, přitom však byly spatřeny živé a zdravé několik dní předtím... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Souborné vydání již publikovaných povídek Návrat zabijáka, Anděl bez slitování, Krátká zastávka na dlouhé cestě, Holýma rukama a zcela nové s názvem Inkognito.

Bakly na minulost nezapomněl, smířil se s ní. Žije stranou od lidí, stará se o jediného člověka na světě, na kterém mu ještě záleží, o svou dceru Zuzanu. Někdo udělá chybu a ohrozí její život. Byla to jeho poslední chyba, nezastavitelné monstrum je zpět. Čím víc nepřátel zabije, tím má Zuzana větší šanci na přežití. A zabíjení – v tom je nejlepší.

Sdílet 0

série
Bakly 8. díl z 8
Další ze série
4. Bakly Holýma rukama
5. Čas žít, čas zabíjet
6. Bakly – Hledání smrti
7. Bakly – V objetí smrti
8. Armáda - Bakly 8.
kategorie
E-knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Fantasy
Nakladatel
Triton
jazyk
čeština
Počet stran
288
datum vydání
1.01.2020
  • Tomáš Lesk Tomáš Lesk

    Ať už jste autorovými fanoušky, nebo si chcete přečíst akcí nabitou nenáročnou, ale velmi čtivou knihu, seznamující vás s jednou z nejznámějších spisovatelových postav, je toto dílo to pravé. Mě rozhodně navnadilo a zase jsem si jednou po nějaké době potvrdil, že tuzemská žánrová scéna má k dispozici velmi dobré autory. A za to jsem opravdu rád.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.2 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Vaclav Richter registrovaný uživatel

    Knizka muze pusobit dvojim dojmem. Myslel jsem, ze jde o novou publikaci ze sveta Baklyho a Koniase, ale ve skutecnosti jde o starsi povidky, ktere vysly samostatne, par jich mam v edici pidi knizek "kolibrik." Takze, kdo je kdysi necetl, nebo nechce lustit miniaturni kolibricke pismo, smele do toho. A i kdo je ma v jinem starsim vydani muze knizku ocenit, normalni font i normalni knizni rozmer je proste pohodlnejsi. A samozrejme, Bakly je borec a masina a Miroslav Zamboch skvely spisovatel. 10 z 10!

    Kniha, Triton, 2020, 9788075537621

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 229 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora