Kapitán Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Kapitán Audiokniha (mp3)

Součástí série: Veterán 2. díl z 2

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Lidské armády, vojáci i čarodějové, desetitisíce mužů – aneb stručně: Veterán Max Bronštejn se vrací! Druhá kniha z válečné Žambochovy trilogie nás opět přivádí do světa Seržanta. Kapitán pokračuje v plné síle tam, kde skončil Veterán a uhání kupředu po tankových pásech do Země nikoho. Max Bronštejn jako velitel průzkumného tankového oddílu… Přejít na celý popis

Rebecca Yarros: Čtvrté křídlo Spalující napětí, nelítostní draci a jejich jezdci! Romantická fantasy, která uchvátila svět, je konečně tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Lidské armády, vojáci i čarodějové, desetitisíce mužů – aneb stručně: Veterán Max Bronštejn se vrací! Druhá kniha z válečné Žambochovy trilogie nás opět přivádí do světa Seržanta. Kapitán pokračuje v plné síle tam, kde skončil Veterán a uhání kupředu po tankových pásech do Země nikoho. Max Bronštejn jako velitel průzkumného tankového oddílu postupuje do magické Pustiny. Stovky let sem lidská noha nevkročila a na každém kousku čeká smrt. Na jedné straně nejmodernější a nejničivější technika, na druhé straně zadrhávající se válečná mašinérie. Lidská civilizace se najednou nejeví tak mocná a neotřesitelná, jak o tom byli všichni přesvědčeni. Max Bronštejn se musí vyrovnat s nástrahami deformované reality i s nepřáteli ve vlastních řadách. A vy můžete jeho životní pouť sledovat na každém kroku... a těšit se na strhující závěrečný díl s výstižným názvem "Válečník“.

Copyright: Copyright © Miroslav Žamboch
Produkce: Jiří W. Procházka, Radek Volf
Režie a zvuk: Radek Volf
Střih: Radek Volf
Obálka: © Lukáš Tůma
Nahráno v: Studio Walker & Volf, Praha

MIROSLAV ŽAMBOCH: Dlouhodobě uznávaný spisovatel fantasy a sci-fi, scénárista. Vystudoval Fakultu jadernou a fyzikálně inženýrskou ČVUT v Praze a nyní pracuje v ÚJV Řež, a. s. Za posledních 30 let se stal ikonou české akční sci-fi a fantasy školy. Společně s Jiřím W. Procházkou založil knižní dobrodružnou sérii Agent JFK (dodnes přes 40 dílů). Je stále aktivní na poli české fantastiky. Je oceňovaným autorem mnoha fantasy i sci-fi akčních románů oceněných literárními cenami. Vydává také v Polsku.

ZDENĚK VELEN: Herec, dabér, fotograf. Z tovární haly nastoupil do Divadla bratří Mrštíků jako jevištní technik. Poté nastoupil do Horáckého divadla už jako herec. Vystudoval AMU na Divadelní fakultě v Praze. Účinkuje v Divadle v Celetné, v Divadle Komedie a ve Švandové divadle komedie. Účinkoval ve filmech i TV seriálech (Zdivočelá země, Četnické humoresky, Redakce). Pro dabing filmů i dramatického předčítání audioknih ho předurčuje neoposlouchaný, drsňácký hlas.

Sdílet 0

série
Veterán 2. díl z 2
Další ze série
1. Veterán
2. Kapitán
kategorie
Audioknihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy » Sci-fi
Témata
Praha
Nakladatel
Walker&Volf
datum vydání
1.03.2023
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
15:31:49

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 8 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Olda registrovaný uživatel

    Supr čtení

    Kniha, Triton, 2021, 9788075539755

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 329 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora