Aristokrat E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

To on ode mě utekl. Každá holka tohle nejednou zažila, ne? Byl to okouzlující britský aristokrat, který mi jednoho léta převrátil svět naruby. Od chvíle, kdy jsem Lea poprvé spatřila dalekohledem, mě uchvátil. Ani v duchu mě nenapadlo, že na pozemku na druhé straně zálivu najdu muže, který se sprchuje v rouše Adamově.  Pak jsem si všimla,… Přejít na celý popis

Robert Bryndza: Anděl smrti Mrtvý politik i fotbalová hvězda, zmatená Metropolitní policie a stopy vedoucí k sexuální pracovnici. Nový Robert Brynzda je tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

To on ode mě utekl. Každá holka tohle nejednou zažila, ne?

Byl to okouzlující britský aristokrat, který mi jednoho léta převrátil svět naruby.

Od chvíle, kdy jsem Lea poprvé spatřila dalekohledem, mě uchvátil. Ani v duchu mě nenapadlo, že na pozemku na druhé straně zálivu najdu muže, který se sprchuje v rouše Adamově. 

Pak jsem si všimla, že jeho spolubydlící zase pozoruje dalekohledem mě a baví se tím, jak Lea hltám pohledem.

Zajímavé seznámení, že? 

Když jsem pak na ně nevyhnutelně narazila, ukázalo se, že ti pohlední Britové si ten dům v mém přímořském městečku pronajímají jen na léto. S Leem jsme si okamžitě padli do oka, i když jsme byli – technicky vzato – protiklady. Naučila jsem ho, jak na pláži najít a vykopat škeble, zatímco on mi dokázal, že ne všichni bohatí a mocní chlapi jsou domýšliví. 

Přestože jsem věděla, že se ke mně naprosto nehodí, nemohla jsem se od něj odtrhnout. Bylo to divokých a bláznivých pár týdnů. A než jsem se nadála, zamilovali jsme se do sebe.

Oba jsme měli jediné přání: strávit spolu víc času.

Ale Leo měl doma povinnosti. Do jeho rodiny a života bych nikdy nezapadla. Navíc jsem studovala práva a nechtěla jsem se školy vzdát. Takže jsme se rozhodli to ukončit a už se nikdy neohlížet zpět.

V myšlenkách jsem na něj ale nikdy nezapomněla a měla pocit, že jsem nechala odejít spřízněnou duši. 

Navenek jsem se přesvědčovala, že náš příběh skončil.

Až do doby, kdy mi o pět let později poslal dopis, který mnou otřásl až do morku kostí.

Myslela jsem si, že mi to první léto obrátil svět vzhůru nohama… 

No, to jsem ještě netušila, co se bude dít dál!

Sdílet 0

Nakladatel
Baronet
jazyk
čeština
Počet stran
328
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 18 hodnocení čtenářů

10× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Veronika Ch registrovaný uživatel

    U tohohle příběhu mi neseděl začátek. V podstatě to bylo popisováno jako osudové setkání dvou lidí, kteří ví, že spolu nebudou moct být a při naprosto každé příležitosti si to nezapomněli připomenout. Ta první půlka mi tím pádem přišla taková ukňouraná a moc mě to nebavilo. Pak přišel zlom a druhá půlka byla tedy velmi dojemná, tam mi i slza ukápla. Celkově to ale asi není knížka, kterou bych měla hned chuť číst znova, je to spíše celkově smutné, než že by tam člověk zažil nějaký vyloženě vtipný / romantický / nebo sexy moment.

    Kniha, Baronet, 2022, 9788026919537

  • 5 z 5 hvězdiček Věra Reňáková registrovaný uživatel

    Příběh Lea a Felicity nijak nebyl zvláštní, prostě se potkali, zamilovali a bohužel jejich prostředí bylo úplně rozdílné. To je oddělovalo od skutečného vztahu. Co se mi dost líbilo, byl bratranec Sig, který tento příběh dost okořenil svou prostořekostí, byl to takový floutek, kterému nevadilo nic říct, co na srdci to na jazyku. Dokud i on se nedostal do spárů pravé lásky. Ze začátku to bylo takové odříkávání od lásky, pak to bylo bolestné zamilování a po pěti letech to vyústilo v nečekané překvapení. Pokud někdo má rád tyhle romance, určitě doporučuji.

    Kniha, Baronet, 2022, 9788026919537

  • 5 z 5 hvězdiček MR registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Prostě krásná knížka jako vždy. S Penelope se člověk nesplete.

    Kniha, Baronet, 2022, 9788026919537

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 279 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora