After 3: Tajemství

Autor Anna Todd

E-kniha

After 3: Tajemství E-kniha

Autor Anna Todd

Součástí série: After 3. díl z 5

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Tessa a Hardin jeden bez druhého nedokážou existovat. A zároveň nejsou schopní žít spolu. Poté co Tessa potkala po celých devíti letech svého otce, všechno se v ní svíjí a ona přehodnocuje své dosavadní vztahy k blízkým. Přestože Richard pije a stal se z něj bezdomovec, snaží se ho Tessa pochopit a lépe poznat. Ukazuje se však, že pití není jeho… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Tessa a Hardin jeden bez druhého nedokážou existovat. A zároveň nejsou schopní žít spolu. Poté co Tessa potkala po celých devíti letech svého otce, všechno se v ní svíjí a ona přehodnocuje své dosavadní vztahy k blízkým. Přestože Richard pije a stal se z něj bezdomovec, snaží se ho Tessa pochopit a lépe poznat. Ukazuje se však, že pití není jeho největší problém. Tessa se rozhodne využít příležitost a splnit si tak sen, který v sobě už dlouho hýčká – sen o novém životě v Seattlu. Jak má ale sdělit Hardinovi svoje rozhodnutí, když předem ví, že s ním nebude souhlasit? Zvlášť když by si ze všeho nejvíc přála, aby se přestěhoval s ní? On však reaguje typicky „hardinovským“ způsobem a pokouší se Tessino stěhování všemožně překazit. Ale místo aby si ji tím udržel, málem ji ztratí. Třetí kniha z úspěšné série AFTER, která se stala literárním fenoménem všech dob a dočkala se více než miliardy přečtení online.

Sdílet 0

série
After 3. díl z 5
Další ze série
1. After 1: Polibek
2. After 2: Přiznání
3. After 3: Tajemství
4. After 4: Pouto
5. After 5: Před námi
kategorie
E-knihy » Beletrie » Young Adult
Témata
new adult romantika erotika univerzita USA tetování
Nakladatel
YOLI
jazyk
čeština
Počet stran
728
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 62 hodnocení čtenářů

35× 5 hvězdiček 17× 4 hvězdičky 10× 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Luci A. registrovaný uživatel

    Tenhle díl byl pro mě nejslabší, ale i tak se mi četl dobře, to jen, že mi také vadily neustálé rozchody a udobřování, tvrdohlavost hlavních hrdinů.

    Kniha, YOLI, 2020, 9788024267999

  • 4 z 5 hvězdiček Lee registrovaný uživatel

    Dobře, asi mě vážně ubíjí pořád dokola číst a zjišťovat, jestli se k sobě vrátí nebo nevrátí. Ale něco na tom je a musím číst pořád dál a dál. Vlastně mě teď asi trochu štve Tessa, občas mi přijde že je děsně paličatá a mohla by mít trochu víc pochopení pro Hardina. Ostatně Hardin je to samé v bledě modrém... Občas je mi jich až líto, a přitom by stačilo pár slov navíc a bylo by po problémech. Steph mne překvapila! Musím říct, že jsem tu část, kdy to začalo četla několikrát, než mi to všechno došlo. Takový zvrat sem nečekala.

    Kniha, YOLI, 2020, 9788024267999

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 309 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora