Nové příběhy pejska a kočičky 1 Audiokniha (CD)

Audiokniha

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Ekoturistika

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 1999 Kč dárek zdarma v hodnotě 699 Kč

Ekoturistika

Pejsek a kočička, kdo by neznal dva nerozlučné kamarády, kteří dětstvím provedli miliony dětí. Kultovní kniha Josefa Čapka Povídání o pejskovi a kočičce se dočkala po devadesáti letech volného pokračování z pera autorské dvojice Miroslava Graclíka a Václava Nekvapila. Nyní vyšla i její takzvaná audiokniha, které jsou dnes hodně populární.… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Jedna z nejočekávanějších knih roku a možná i desetiletí se řítí do našich knihkupectví! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Pejsek a kočička, kdo by neznal dva nerozlučné kamarády, kteří dětstvím provedli miliony dětí. Kultovní kniha Josefa Čapka Povídání o pejskovi a kočičce se dočkala po devadesáti letech volného pokračování z pera autorské dvojice Miroslava Graclíka a Václava Nekvapila.

Nyní vyšla i její takzvaná audiokniha, které jsou dnes hodně populární. Spolupráci na tomto edukativním audio projektu přijali zpěvačka a moderátorka Heidi Janků, která namluvila kočičku a imitátor a zpěvák Libor Petrů, který propůjčil hlas pejskovi. Herec Michal Gulyáš se představí v roli vypravěče a v dalších rolích uslyšíte zpěvačku Petru Zámečníkovou, její sestru Janu Pospíšilovou, Věru Plavcovou a děti.

„Pejsek a kočička jsou moje dětství. Byla to má nejoblíbenější dětská knížka, což asi pro celou mou generaci. Hrozně ráda jsem si v ní listovala a četla. Moc se mi líbil sloh, jakým je napsaná a byla jsem nadšená z kreseb. Byly jednoduché a proto jsem měla pocit, že bych to tak jak to namaloval pan Čapek, namalovala i já i když mi jinak malování moc nešlo,“ přiznává zpěvačka a moderátorka Heidi Janků.

„Potěšilo mě, že jsem byla oslovena, abych namluvila kočičku do audioknihy Nových příběhů pejska a kočičky. Vrátila jsem se tak do dětství. A moc se mi líbí i nové ilustrace, které jsou barevné, plastické a oproti těm původním velmi složité. Doba se změnila a dnes musí děti u knížky zaujmout i kresby a myslím, že nová podoba pejska a kočičky tento účel splní,“ usmívala se Heidi, která čte kočičku vyšším hláskem a nezapomíná se protahovat, kroutit či vrnět.

„Doufám, že knížka i audioknížka Nové příběhy pejska a kočičky bude mít na děti stejně pozitivní vliv jako Povídání o pejskovi a kočičce mělo vliv nejen na mě, ale i na několik generací čtenářů. Snad si děti v knížce budou rády listovat, prohlížet krásné obrázky a přemýšlet o příhodách, které pejsek s kočičkou prožívá, tak jako jsem to před lety dělala já, a že na knížku budou také tak hezky vzpomínat jako na ni dodnes vzpomínám já. A třeba v autě když pojedou s rodiči na výlet, nebo před spaním, si pustí pejska a kočičku v mluvené podobě,“ dodala Heidi.

Audiokniha Nové příběhy pejska a kočičky vyšla na třech samostatně prodejných CD. Každé CD přináší pět příběhů pejska a kočičky.

 

Nové příběhy pejska a kočičky 1

  1. Jak pejsek s kočičkou slavili Velikonoce
  2. Jak kočička jedla a jedla, až ztloustla a málem nemohla chodit
  3. Jak si kočička zlomila packu
  4. Jak šli pejsek s kočičkou do zoologické zahrady
  5. Jak jeli pejsek s kočičkou poznat svoje prapraprarodiče

Bonus: Zazpívejte si s pejskem a kočičkou

Sdílet 1

Nakladatel
MV knihy
ean
9788027701483
Vazba
CD
datum vydání
20.11.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 199 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora