Výběr z povídek Karla Čapka Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Výběr z povídek Karla Čapka - audiokniha obsahuje excelentní dramatizace sedmi povídek Karla Čapka s českými hereckými legendami! Autor Karel Čapek. Účinkují Rudolf Hrušínský, Jiří Sovák, Vlastimil Brodský, Josef Vinklář, Viktor Preiss a další. Rudolf Hrušínský, Jiří Sovák, Vlastimil Brodský, Josef Vinklář, Viktor Preiss a řada dalších ve zvukové… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Šeptající mrtví Šeptání mrtvých zní jasně a zřetelně, zatímco vlastní minulost tone v němé mlze... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Výběr z povídek Karla Čapka - audiokniha obsahuje excelentní dramatizace sedmi povídek Karla Čapka s českými hereckými legendami! Autor Karel Čapek. Účinkují Rudolf Hrušínský, Jiří Sovák, Vlastimil Brodský, Josef Vinklář, Viktor Preiss a další.

Rudolf Hrušínský, Jiří Sovák, Vlastimil Brodský, Josef Vinklář, Viktor Preiss a řada dalších ve zvukové adaptaci známých detektivních příběhů. Povídky z jedné a druhé kapsy patří k nejznámějším a nejoblíbenějším dílům české literatury a stále se k nim vrací filmoví, televizní i rozhlasoví tvůrci. Zpracování legendárního režiséra Jiřího Horčičky z roku 1980 přináší, kromě originálního autorského vkladu, především špičkové výkony celé plejády našich nejlepších herců.
Čapkovy povídky se díky mistrovské práci s českým jazykem a poutavému stylu vyprávění nejen dobře čtou, ale i poslouchají.
 

Sdílet 0

Nakladatel
Supraphon
datum vydání
4.11.2016
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
01:16:01

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 139 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora