Šťastné peníze

Autor Ken Honda Interpret Jan Faltýnek

Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Staňte se zenovým mistrem v oblasti peněz a zmírněte své obavy o finance a potenciál výdělku. Autor Ken Honda ví, že rychlé zbohatnutí není způsob, jak dosáhnout štěstí. Příliš často jsou peníze zdrojem strachu, stresu a hněvu, často narušují vztahy, a dokonce ničí životy. Ve své audioknize Šťastné peníze vám autor jednoduše vysvětlí, jak… Přejít na celý popis

Gillian McAllisterová: Stane se včera Zítra se stane matkou vraha, ale to nesmí dopustit! Je odhodlaná vracet se den za dnem tak daleko zpátky časem, dokud nenajde způsob, jak tomu zabránit. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Staňte se zenovým mistrem v oblasti peněz a zmírněte své obavy o finance a potenciál výdělku. Autor Ken Honda ví, že rychlé zbohatnutí není způsob, jak dosáhnout štěstí. Příliš často jsou peníze zdrojem strachu, stresu a hněvu, často narušují vztahy, a dokonce ničí životy. Ve své audioknize Šťastné peníze vám autor jednoduše vysvětlí, jak dosáhnout duševního klidu, pokud jde o peníze, a jak se rozhodnout, která cesta vede ke štěstí. Prozkoumejte své emoce týkající se peněz a vytvořte si novou pozitivní cestu vedoucí kupředu. Naučte se změnit svůj vztah k penězům tím, že s nimi budete zacházet jako s vítaným hostem – umožníte jim přicházet a odcházet s respektem, aniž byste zpochybňovali jejich motivy nebo neakceptovali jejich výkyvy. Pochopte a vylepšete své Money EQ, podívejte se za mýtus o nedostatku a osvojte si proces dávání peněz spolu s jejich přijímáním. Ne nadarmo se říká, že to, co dokázala udělat Marie Kondo s našimi domovy dokáže udělat kniha Šťastné peníze s našimi pocity ohledně peněz. O knize řekli: „Kenova kniha změní váš život kolem peněz.“ — Jack Canfield, spoluautor New York Times betselleru Slepičí polévka pro duši. „Kniha Šťastné peníze je rychlá cesta k nalezení způsobů, jak prožívat štěstí a hojnost.“ — Marci Shimoffová, autorka New York Times bestselleru Tajemství štěstí. „Moudrost, intelekt a úspěchy Kena Hondy v kombinaci s jeho spiritualitou, láskou a soucitem z něj dělají dokonalého člověka, který může vznést do popředí rozhovor o léčení a štěstí.“ — Lisa Nichols, autorka bestselleru New York Times Abundance Now. „Dokonalé a stručné vysvětlení, jak změnit svůj vztah k penězům z boje a tření na snadný tok.“ — Arjuna ArDagh, autor knihy The Translucent Revolution. Z audioknihy: Několik vteřin jsem tam jen stál a pak jsem si uvědomil něco důležitého: v našich penězích je skryto tolik emocí! Tolik z nás chodí po světě se vší tou energií, a to má dopad nejen na nás, ale i na ostatní. Mohli bychom si myslet, že peníze jsou jen sumy nebo kusy papíru, jsou ale mnohem víc. Peníze nesou spoustu emocí, víc, než si uvědomujeme. I když třeba víme, jak na nás peníze působí, například když jsme ve stresu ze záplavy účtů, hubené výplaty nebo nedostatku úspor do budoucna, často si myslíme, že jsme bezmocní. Jsme plni beznaděje a pocitů selhání. Dokonce se nám i hnusí ostatní, kteří mají víc než my, a žárlíme na ně. Můžeme se nakonec i vzdát snahy si vydělat nebo dostat víc. Raději si řekneme: „Tak to prostě je a s tím nic neuděláme!“ Mnozí z nás považují peníze za nepřítele, jakousi temnou sílu, která nám brání žít život jaký chceme, nebo dělat to, co milujeme. Jen málo z nás si uvědomuje, že právě peníze nám přinášejí radost, vděčnost a štěstí – zvláště když je dobrovolně dáváme se stejnou pozitivní energií, jako jsme je obdrželi.

Sdílet 0

Nakladatel
ProgresGuru
datum vydání
11.08.2023
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
06:06:20

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 6 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Vladimír Tranta registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Nejdříve jsem myslel, že je to, podle názvu ezoterie, ale je to praktická kniha, kterou by si měl přečíst každý, kdo vydělává, nebo zdědil peníze.

    Kniha, Via, 2022, 9788076425217

  • 5 z 5 hvězdiček Daniel Škubal registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Vynikající auto, slyšel jsem několik podcastů s ním a tato kniha je v podstatě rekapitulace toho, co jsem už slyšel, ale v tištěné verzi a hlubšími myšlenkami, za mě velmi dobrá kniha o nastavení mysli v souvislosti s hodnotami, financemi a úspěchem, vřele doporučuji.

    Kniha, Via, 2022, 9788076425217

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 199 Kč Nápověda