Sběratel Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Dny obyčejného úředníčka Fredericka Clegga prosvětluje pouze jeho sbírka motýlů a okamžiky, v nichž po cestě do práce zahlédne krásnou studentku výtvarného umění Mirandu Greyovou. Když ale mladík vyhraje v loterii značnou finanční částku,… Přejít na celý popis

Richard Chizmar: Hon na Bubáka Někdo ve městě vraždí dívky a zohavuje jejich těla, aby je pak nechal obyvatelům na odiv. Ovšem podezřelí ani stopy neexistují a zoufalství roste... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Dny obyčejného úředníčka Fredericka Clegga prosvětluje pouze jeho sbírka motýlů a okamžiky, v nichž po cestě do práce zahlédne krásnou studentku výtvarného umění Mirandu Greyovou. Když ale mladík vyhraje v loterii značnou finanční částku, nové okolnosti mu umožní platonické fantazie realizovat. Nezačne se však dívce dvořit, neboť cítí, že v konkurenci bohémských intelektuálů ji nemá šanci zaujmout. Místo toho ji unese a uvězní ve sklepě osamělého venkovského domu doufaje, že až jej jeho zajatkyně lépe pozná, samovolně se do něj zamiluje. Posluchač situaci sleduje rovněž z perspektivy oběti, která svého žalářníka intelektuálně i osobnostně převyšuje, a ve snaze získat svobodu se jím pokouší z nevýhodné pozice manipulovat. Čím dál víc si však uvědomuje, že jejich temperament, povahy, třídní původ, vzdělání i životní zkušenosti jsou naprosto nekompatibilní. A že skutečná empatie ze strany jejího únosce, který touhu vlastnit zaměňuje za náklonnost, je naprosto vyloučená.

Sdílet 0

Nakladatel
OneHotBook
datum vydání
20.10.2015
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
04:45:20

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 7 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Iva PS registrovaný uživatel

    Toho dílo není pro slabé povahy.. ano, toto upozornění by rozhodně mělo být na přebalu. Svírá se vám srdce, cítíte bezmoc a začněte věřit ve šťastné konce.. otázkou však zůstává.. jestli věřit stačí..?

    Kniha, Kniha Zlín, 2014, 9788074731723

  • 5 z 5 hvězdiček Oldřiška Schüllerová registrovaný uživatel

    Perfektní thriller z pohledu záporáka. Kniha je opravdu skvělá, více mě bavila část vyprávěná z pohledu Fredericka ale i ta druhá část byla skvělá. Rozhodně se ke knize někdy vrátím.

    Kniha, Kniha Zlín, 2014, 9788074731723

  • 5 z 5 hvězdiček Darja registrovaný uživatel

    Proč ji nechal zemřít? Proč se to stalo zrovna jí. Byla potrestána za svou krásu? Moc smutný příběh o beznaději. Jinak je to dobře napsané.

    E-kniha, Kniha Zlín, 2014,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 209 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora