Tíživé ticho Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Maggie je úspěšnou lékařkou a s manželem Willem žijí přesně takový život, jaký si vysnili. Jednoho dne však k ní do nemocnice přivezou postřeleného muže v povědomém oblečení. Maggiin život se nejprve zastaví a pak obrátí naruby. Přes všechnu snahu se Willa nepodaří zachránit a Maggie je přesvědčená, že se stal obětí vloupání. Policejní zpráva zní… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Šeptající mrtví Šeptání mrtvých zní jasně a zřetelně, zatímco vlastní minulost tone v němé mlze... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Maggie je úspěšnou lékařkou a s manželem Willem žijí přesně takový život, jaký si vysnili. Jednoho dne však k ní do nemocnice přivezou postřeleného muže v povědomém oblečení. Maggiin život se nejprve zastaví a pak obrátí naruby. Přes všechnu snahu se Willa nepodaří zachránit a Maggie je přesvědčená, že se stal obětí vloupání. Policejní zpráva zní ale jasně: spoušť stiskl Will sám. Maggie je zdrcená žalem i sžíravými otázkami. Její manžel nebyl sebevrah. Měl toho tolik, pro co žít. Po pohřbu odjíždí Maggie do jejich prázdninového domu na malém chorvatském ostrově, aby unikla realitě. Jenže realita ji dostihne i na opuštěném místě a je mnohem temnější, než čekala. Vše odstartuje dopis, který jí Will napsal pro případ své smrti a jenž obsahuje indicie odhalující děsivé tajemství. Jak si Maggie skládá střípky dohromady, zjišťuje, že Willova smrt je spojena s někým z jeho minulosti... S někým, kdo udělá vše pro to, aby umlčel i ji.

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
datum vydání
25.10.2023
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
11:55:39
  • Zdeněk Gothard Zdeněk Gothard

    Robert Bryndza se u nás těší stále větší popularitě a musím přiznat, že ač jsem ho zpočátku nevyhledával, teď si žádnou jeho knihu nenechám ujít. Obzvlášť pokud napíše samostatný thriller, který nepatří do žádné série, tím pádem odpadá dilema ohledně potřeby načtení předchozích dílů. Jeho série se mi totiž zatím nepodařilo vměstnat do mých čtenářských restů. 

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 108 hodnocení čtenářů

77× 5 hvězdiček 11× 4 hvězdičky 13× 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 4.3 z 5

  • 3 z 5 hvězdiček Lenička Bělohoubková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Za mě bohužel nejslabší knízka od Bryndzy. Na 5.straně umírá manžel ( není to spoiler, je to psáno i v anotaci ). A nebudu lhát když napíšu, že do strany 105 se nic neděje. Autor v poklidu popisuje zamračené nebe v Chorvatsku, na deseti stranach popisuje,jak déšt bičuje pobřeží a je zima a šedo. Po straně 150 se to dává konečně do pohybu,ale ... Zase se nic nedeje snad do strany 200 a tak to jde pořád dál. No pak se teda odehraje hlavní děj,ale kdyby tam nebyl podepsany Bryndza budu hodně dlouho tápat,od koho knízka je. Tohle nebyl on. Hodně mě to zklamalo...

    Kniha, Grada, 2023, 9788027136872

  • 3 z 5 hvězdiček Petra Škodáčková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    za mě nejslabčí Bryndzova krimi :( Příběh se mi zdál nevyrovnaný, buď se nic neděje nebo se až bojím otočit stránku

    E-kniha, Cosmopolis, 2023,

  • 4 z 5 hvězdiček Lenka Sadílková registrovaný uživatel

    Musím říct, že po přečtení některých recenzí jsem se knihy trochu bála, ale nakonec je stejně nejlepší si udělat obrázek sama a jsem za to ráda. Od tohoto thrilleru jsem dostala přesně to, co jsem čekala. Dávku strachu, napětí i akce. A chvílemi to bylo psycho, to rozhodně! ••• Už od začátku jsme vhozeni do děje, kde autor velmi dobře vystihoval pocity Maggie. Strach, prázdnotu a samotu jsem přímo cítila a svíralo se mi srdce. Soucítila jsem s ní a bála se do čeho se možná zaplétá. Příběh plynul lehce a já se teda ani chviličku nenudila a lámala si hlavu, kdo za tím vším stojí. Můj úsudek byl správný, ale vše bylo ještě horší a komplikovanější, než jsem čekala. Konec a epilog lehce dřel. Ano, bylo potřeba vše uzavřít a zodpovědět zbylé otázky, ale přišlo mi jako by to bylo už přes sílu. ‍♀️ ••• Většina z nás zná Chorvatsko jako sluncem zalitou zemi, kam se jezdí na dovolené. Maggie to neměla jinak. Ale Robert v knize ukazuje Chorvatska opačnou stranu po sezóně. Bouře, obří vlny, černá a zpěněná voda, vichr, prudký déšť a opuštěná letní sídla. ️⛈️ Když jsem zjišťovala kam se děj ubírá, trochu jsem se bála, protože takováhle témata mě trochu odrazují. Už jen tím, jak moc jsou reálná. Toto je první samostatný thriller z pera známého Roberta Bryndzy, který má už na svém kontě detektivní sérii s inspektorkou Erikou Fosterovou, Kate Marshallovou a humornou sérii s Coco Pinchardovou. A tuto knihu milovníkům thrillerů doporučuji.

    Kniha, Grada, 2023, 9788027136872

  • 5 z 5 hvězdiček Kely Uživatel aplikace KDčko Zakoupil produkt

    Přečteno na jeden zátah.... Bryndza má prostě neskutečné příběhy ❤️

    Kniha, Grada, 2023, 9788027136872

  • 5 z 5 hvězdiček Jitka registrovaný uživatel

    Právě jsem objevila Roberta Brynzu a musím říct, že jsem po přečtení Tíživého ticha naprosto nadšená. Vedle Chrise Cartera, Sebastiana Fitzka a Darcy Coates již nebude Brynza v mojí knihovně chybět.

    Kniha, Grada, 2023, 9788027136872

  • 5 z 5 hvězdiček Blanka Holčáková registrovaný uživatel

    Za mě asi nejlepší kniha kterou jsem od autora četla. Od začátku má kniha spád a celou dobu jsem přemýšlela kdo vraždil a proč. Od začátku si hlavní hrdinku oblíbíte a budete jí fandit.

    Kniha, Grada, 2023, 9788027136872

  • 3 z 5 hvězdiček Alena Kološová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Je to teprve druhá kniha od autora,kterou jsem si přečetla.Velice mne zklamala.Pribeh je neuvěřitelný,hrdinka je něco mezi Xenou a Supermanem.Prekombinovany příběh s naprosto hloupým koncem.Tesila jsem se na dobrou detektivku , což tato kniha nesplňuje.

    Kniha, Grada, 2023, 9788027136872

  • 3 z 5 hvězdiček Kateřina registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Série s Erikou i Kate mám opravdu ráda, ty jsou TOP. Bohužel tato kniha byla jako od jiného autora. Strašně rozvláčná, žádná velká akce, stránky jsem přeskakovala a do čtení se vyloženě nutila. Jako oddechovka to není špatně čtení, ale od tohoto autora jsem zvyklá na jiné.

    Kniha, Grada, 2023, 9788027136872

  • 5 z 5 hvězdiček Adéla Svobodová registrovaný uživatel

    Kniha byla úžasná a přečtená za dva dny. Stejně jako ostatní knihy spisovatele. Čekám na další

    Kniha, Grada, 2023, 9788027136872

  • 5 z 5 hvězdiček Andrea Jarošová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Jako vždy skvělá knížka a těším se na další knihu tohoto autora! Přečteno za dva večery a nedalo se od toho odtrhnout

    Kniha, Grada, 2023, 9788027136872

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 459 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora