Příběh Arthura Truluva Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Příběh Arthura Truluva Audiokniha (mp3)

Součástí série: Mason 1. díl z 2

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Citlivý román o třech lidech, kteří po prožité ztrátě hledají cestu z osamělosti k novému štěstí. Vdovec Artur se seznámí s problémovou dospívající dívkou Maddy, která se snaží vyhnout škole a raději tráví čas na hřbitově. Právě tam chodívá Artur každý den, aby si při obědě popovídal se svou zesnulou ženou a popřemýšlel o někdejších životech… Přejít na celý popis

Oslavte Mezinárodní den knihy | Je tu DOPRAVA ZDARMA! Oslavte s námi Mezinárodní den knihy! Jsou tu dny DOPRAVY ZDARMA, během kterých za vás zaplatíme poštovné my! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Citlivý román o třech lidech, kteří po prožité ztrátě hledají cestu z osamělosti k novému štěstí. Vdovec Artur se seznámí s problémovou dospívající dívkou Maddy, která se snaží vyhnout škole a raději tráví čas na hřbitově. Právě tam chodívá Artur každý den, aby si při obědě popovídal se svou zesnulou ženou a popřemýšlel o někdejších životech dalších mrtvých. Zrodí se přátelství, které oběma pomůže vystoupit z izolace. Arturova schopnost reagovat laskavě a pozitivně na jakoukoli rozčilující věc, kterou Maddy řekne nebo udělá, mu vyslouží přezdívku Truluv. Společně s Arturovou všetečnou sousedkou Lucille vytvoří neobvyklou milující rodinu, která je živoucím důkazem toho, že nejvzácnější momenty v životě jsou ještě krásnější, když je s někým sdílíme.

Sdílet 0

interpreti
Oldřich Vlach | Libuše Švormová | Denisa Barešová
série
Mason 1. díl z 2
Další ze série
1. Příběh Arthura Truluva
2. Noc zázraků
kategorie
Audioknihy » Beletrie » Světová beletrie
Nakladatel
Kontrast
datum vydání
16.12.2022
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
08:00:25
  • Jiří Klimeš Jiří Klimeš

    Nakonec se z toho přeci jen vyklubal "feel good" román, po kterém se opravdu cítím dobře a má důvěra v lidstvo se znovu obnovila. Velice příjemně zvolená "stopáž" vyloženě napomáhá tomu, aby kniha byla odpočinková. A přesně tak to tedy je, pokud se hodlá člověk na chvíli odklonit z toho hutného proudu thrillerů a detektivek, čeká na něho Elizabeth Berg a její Příběh Arthura Truluva.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 91 hodnocení čtenářů

49× 5 hvězdiček 24× 4 hvězdičky 17× 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 4.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Eva Francová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Příběh Arthura, postaršího muže, který nadevše miloval svou ženu. Když umřela, začal Arthur chodit každý den na hřbitov, aby mohl být s ní. Tam se seznámí s dívkou Maddy, která právě na hřbitově tráví svůj čas raději nežli ve škole. Tohle setkání jim změní život. Tahle knížka byla nádherná! Já nemám slov. Ač se toho v knize moc neděje, v podstatě všechno se dozvíte v anotaci, tak mi to nevadilo. Bylo to milé a dojemné, krásně se to četlo a já si celý příběh moc užívala. Do příběhu se okamžitě ponoříte a žijete život společně s Arthurem, Maddy a Lucille. Kniha Vás donutí se zamyslet nad životem, nad rodinou a přáteli. Navíc Vám ukáže, že skutečné štěstí lze potkat naprosto kdykoliv. Už při pohledu na samotnou knihu se nabízí srovnání s knihou Muž jménem Ove. Ta se mi nelíbila, ale tuhle jsem si maximálně užila. U Oveho mi vadilo, jak byl protivný, kdežto Arthur je velice milý stařík. Pokud se Vám Ove líbil, určitě se podívejte i po této knize. Máte-li rádi krásné příběhy, které Vás pohladí po duši, tak tento je přesně pro Vás. A nezapomeňte si připravit kapesníky, budete je potřebovat.

    Kniha, Kontrast, 2021, 9788027700332

  • 5 z 5 hvězdiček Jana registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Krásné, poetické, čtivé. Pohlazení pro duši. Ráda doporučuji.

    Kniha, Kontrast, 2021, 9788027700332

  • 5 z 5 hvězdiček Anna registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Krásný příběh. Opravdu oddechové čtení milého a dojemného života pana Truluva. Kniha byla hlavně ke konci velmi dojemná. Pokud hledáte knihu, u které si chcete odpočinout, toto bude ta správná volba.

    Kniha, Kontrast, 2021, 9788027700332

  • 5 z 5 hvězdiček Bohdan Kadlubiec registrovaný uživatel

    Skvělý příběh. Velmi poutavé čtení na "jeden" den. Jedním dechem se čtenář ponoří do příběhu. Mohu jen doporučit.

    E-kniha, Kontrast, 2021,

  • 5 z 5 hvězdiček terryaknihy registrovaný uživatel

    Ačkoliv jsem na prvních stranách teprve Arthura poznávala, už mi byl neskutečně sympatický. Celou dobu jsem z něj měla takový hřejivý pocit. Je to jedna z těch nejmilejších hlavních postav, se kterými jsem se prozatím měla možnost v knihách setkat. Neskutečně milá, upřímná, hodná a obětavá duše, která sídlí v těle starce. Člověk, který bezmezně miloval a ztrátou se souží. Přesto nezapomíná myslet na ostatní. Maddy je mlaďoučká, sotva 18ti letá slečna, která se špatně zamiluje. Maminka jí umře pár dnů po porodu a její otec se s tím dodnes nesrovnal. Lucille je starší žena, bývalá učitelka, která je Arthurovou sousedkou. Do života se jí náhle vrací láska jejího mládí a ona zažívá obrovský přísun štěstí. Osud tyto tři naprosto rozdílné postavy spojí dohromady a společně si spolu vytvoří krásné pouto. Tohle není příběh, který by měl na každé stránce obrovský zvrat. Není to ani příběh o pouhé romanci. Je to krásný a čistý příběh o životě, jeho strastech i radostech. O věrné lásce, která v nás vždy přežívá a o opravdovém přátelství. Všechny tři postavy budete milovat, pro všechny tři budete ronit slzy a budete pro ně dýchat. Na závěr bych chtěla jen říct, dejte příběhu šanci :)!

    Kniha, Kontrast, 2021, 9788027700332

  • 4 z 5 hvězdiček Irena Motyčáková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Milé, klidné odpočinkové čtení.

    Kniha, Kontrast, 2021, 9788027700332

  • 5 z 5 hvězdiček Martina registrovaný uživatel

    Láskavý príbeh o zvláštnej trojici osamelých ľudí, ktorí nájdu šťastie vo vzájomnej spoločnosti.

    E-kniha, Kontrast, 2021,

  • 3 z 5 hvězdiček Markéta Šilerová registrovaný uživatel

    jemná, milá a jednoduchá oddechovka na den. Docela krásný lidský příběh, který pohladí po duši. Pár lidí, kteří si navzájem pomůžou.

    Kniha, Kontrast, 2021, 9788027700332

  • 4 z 5 hvězdiček Marie Sloupová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Čtení k pohlazení na duši. Příběh, který pojednává o osamělosti staršího pána a jedné dívky na střední. Poprvé se seznámí na hřbitově a následně se z nich stanou přáteli. Člověk si po přečtení knížky uvědomí, jak jsou starší lidé osamělí, což je velice smutné.

    E-kniha, Kontrast, 2021,

  • 3 z 5 hvězdiček Andrea Kost registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Představovala jsem si, že si přečtu milý příběh. Nechci snad říct, že postavy byly nějak nesympatické, spíš byly jednoduše nezajímavé, stejně tak jako celý děj. Ano konec byl dojemný, ale i když je kniha krátká musela jsem lehce přeskakovat, prostě mě to nebavilo.

    Kniha, Kontrast, 2021, 9788027700332

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 349 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora