Podzimní boogie-woogie Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Podzimní boogie woogie je detektivní příběh, který ve svižném rytmu nočního života v moravské metropoli rozvíjí zápletku, jež sahá daleko za hranice města. Zkrachovalý provinční detektiv se dostane k případu, který je na první pohled nad jeho síly. Osobní čest mu ale nedovolí nechat v nesnázích bezbrannou mladou ženu, a proto se pustí do… Přejít na celý popis

Romány od RED a mangy od GATE pouze za 1 Kč! Ke každému nákupu nad 499 Kč v našich knikupectvích si můžete vybrat jednu knihu od značky RED či GATE za pouhou 1 Kč! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Podzimní boogie woogie je detektivní příběh, který ve svižném rytmu nočního života v moravské metropoli rozvíjí zápletku, jež sahá daleko za hranice města. Zkrachovalý provinční detektiv se dostane k případu, který je na první pohled nad jeho síly. Osobní čest mu ale nedovolí nechat v nesnázích bezbrannou mladou ženu, a proto se pustí do rozplétání tajemství, které sahá do historie a přivádí na scénu mocné nepřátele. Podzimní boogie woogie je kniha pro všechny, kteří mají rádi klasickou detektivku, v níž se tajemství potkává s humorem.

Sdílet 0

Nakladatel
CtiMi
datum vydání
10.11.2022
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
05:43:15

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Zuzana registrovaný uživatel

    Knihu vřele doporučuji. Má svižné tempo, konec každé kapitoly Vás nenechá spát, dokud se nepustíte do další a další až jste na konci samotné knihy :) Kniha je psána s lehkostí, s vtipnými slovními obraty. Zároveň má ale i svou vážnou tvář dotýkající se skutečných osudů legionářů. Kniha je obohacena zajímavostmi vypovídající o autorově širokém rozhledu. Je zajímavá svým zasazením děje do reálného brněnského prostředí. Její styl mi připomíná detektivky s Philipem Marlowem.

    Kniha, Pointa, 2020, 9788076502239

  • 3 z 5 hvězdiček Zuzana Uživatel aplikace KDčko

    Brněnský soukromý detektiv Viktor Náplava dostane zakázku - hlídat mladou studentku Marcelu, která se zajímá o obraz v jedné kavárně. Viktor má až absurdní humor, úplně se vidím, jak protáčím oči. Zároveň mi některé linky vůbec nedávaly smysl.

    Kniha, Pointa, 2020, 9788076502239

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 168 Kč Nápověda
Další knihy autora