Deník Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Vyprávění dívenky, kterou čeká jistá smrt. Zatím je veselá... A to se prolíná s drsnou realitou 2. světové války. S pochodem nacistických vojsk. Jakási ubíjející obyčejnost a všednost. Nemožnost ubránit se krutosti doby. Holocaust! Zabíjení! Mučení! Transporty! Válka! Každým okamžikem se přibližuje děsivá chvíle nezvratitelného odjezdu Věrušky do… Přejít na celý popis

Emily McIntire: Zjizveni Scar jako utlačovaný bratr, Mufasa jako neschopný vládce, Sarabi jako mladá bojovnice prahnoucí po pomstě. Pociťte pod kůží jizvy postav temného románu inspirovaného Lvím králem. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Vyprávění dívenky, kterou čeká jistá smrt. Zatím je veselá... A to se prolíná s drsnou realitou 2. světové války. S pochodem nacistických vojsk. Jakási ubíjející obyčejnost a všednost. Nemožnost ubránit se krutosti doby. Holocaust! Zabíjení! Mučení! Transporty! Válka! Každým okamžikem se přibližuje děsivá chvíle nezvratitelného odjezdu Věrušky do koncentračního tábora. Do místa, odkud pro ni není návratu. Tahle audiokniha je záznamem doby z pohledu židovské holčičky a zároveň i z pohledu naprosto chladného, zobrazujícího dobu. Jakoby události a Věřino vyprávění bylo součástí nedělitelného celku. Prostě... Jdi a dívej se!

Sdílet 0

Nakladatel
RIAFILM
datum vydání
21.12.2021
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
01:47:23

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.7 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel

    Výše uvedené hodnocení z 27. prosince 2021 se nevztahuje ke knize Deník Věry Kohnové vydané nakladatelstvím MUDr. Zdeňka Susy (2006), ale k audioknize vyhotovené roku 2021 vydavatelstvím Rayfilm. Knižní předloha z roku 2006 je naopak velmi zajímavým historickým pramenem.

    Kniha, SUSA, 2006, 9788086057408

  • 1 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel

    Odbytá a narychlo slepená audiokniha, ve které se člověk nedozví v podstatě nic o hlavní hrdince, její rodině, kamarádkách a učitelích ani o poválečném příběhu deníčku. Místo toho je čtení prokládáno popisem událostí z východní fronty a dalšími nesouvisejícími tématy. Nedostatek empatie vůči malé Věrce při tvorbě obálky odráží nedostatek informací autorů o příběhu Věry Kohnové a její rodiny. Pozitivní je to, že se autoři pokusili o propagaci nepříliš známého příběhu české Anny Frankové.

    Audiokniha (mp3), RIAFILM, 2021,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 198 Kč Nápověda