Čerti nejsou Audiokniha (mp3)
Čerti nejsou - Zdeněk Svěrák BESTSELLER

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Nádherná tajemná pohádka pro radost a povzbuzení dospělým i dětem Zvukový záznam knihy Zdeňka Svěráka, nazvané Čerti nejsou – proto, aby se jí děti nebály. Čerti tam sice jsou, a to dokonce tři, je to však pohádka o lidech, kteří se měli rádi a málem o tu lásku přišli. Anička má milého, kterého jí odvedli na dlouhých sedm let k vojsku. Mezitím se… Přejít na celý popis

Gillian McAllisterová: Stane se včera Zítra se stane matkou vraha, ale to nesmí dopustit! Je odhodlaná vracet se den za dnem tak daleko zpátky časem, dokud nenajde způsob, jak tomu zabránit. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Nádherná tajemná pohádka pro radost a povzbuzení dospělým i dětem Zvukový záznam knihy Zdeňka Svěráka, nazvané Čerti nejsou – proto, aby se jí děti nebály. Čerti tam sice jsou, a to dokonce tři, je to však pohádka o lidech, kteří se měli rádi a málem o tu lásku přišli. Anička má milého, kterého jí odvedli na dlouhých sedm let k vojsku. Mezitím se do ní zamiloval samotný čert, a přestože se tomu bránila, vzal si ji za ženu. Že to není možné? V této pohádce ano. A taky jsou tu dvě děti, které měly zlého tatínka a nevěděly, jak se to mohlo stát. Chvílemi je to smutné, chvílemi veselé, jak to v životě bývá. Všechno se to odehrává na hradě Hakenburk a všechno čte Zdeněk Svěrák. V nahrávce jsou i písničky, zpívané Veronikou Khek Kubařovou, Igorem Orozovičem a dětmi v hudební produkci a.m. almely. Bonusem je pak ústřední píseň v podání Marty Kubišové. Jak pohádka dopadne, Zdeněk Svěrák tají: kdybych vám řekl, že dobro zvítězí, už bych prozradil moc.

Sdílet 0

Nakladatel
Supraphon
datum vydání
22.03.2024
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
02:35:34

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Zdeňka Zívalová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Krásná audiokniha, plná laskavosti pana Svěráka. Syn (8 let) poslouchal napjatě a vždy se těšil na další část. Doporučujeme!

    Audiokniha (mp3), Supraphon, 2024,

  • 5 z 5 hvězdiček Kamila Pecharová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Krásná pohádková knížka zase s trochu jiným příběhem, než známe obvykle. Knihu jsem si objednala do své sbírky “Svěrákových knih” a opět jsem mile potěšena :) Nechybí ani typické Svěrákovi doplňující “mezitexty” typu: Děti, vy asi nevíte co je … vysvětlím vám to…” Pěkná knížka!

    Kniha, Grada, 2023, 9788027151981

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 269 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora