5.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaUčebnice ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Aktuální 7. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů + CD“ - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled legislativních a hygienických předpisů. Nově bylo doplněno o kapitolu „NOVÉ RECEPTURY“, které odrážejí aktuální moderní trendy naší… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
BESTSELLER PŘIPRAVUJEME Tajemství všech tajemství
-
BESTSELLER NOVINKA Čas vos
-
BESTSELLER PŘIPRAVUJEME Hunting Adeline: Hon na Adeline
-
BESTSELLER PŘIPRAVUJEME Kavka & Řezník
-
BESTSELLER Gurmánkou navždy
-
BESTSELLER NOVINKA Sudety: Ztracený ráj
-
BESTSELLER NOVINKA Bezohledná
-
BESTSELLER PŘIPRAVUJEME Caraval
-
BESTSELLER Narozeninová e-shopová dárková poukázka 500 Kč
5.0 z 5 hvězdiček
Voucher -
BESTSELLER PŘIPRAVUJEME Zajatkyně: Díl druhý
-
BESTSELLER NOVINKA Čas vos
-
BESTSELLER E-shopová dárková poukázka 500 Kč
5.0 z 5 hvězdiček
Voucher -
BESTSELLER PŘIPRAVUJEME Kde je Joanna
-
BESTSELLER NOVINKA Balada o nešťastných koncích
-
BESTSELLER NOVINKA Tři hodiny lásky
-
10 ZA 500,- Maxík Toulavý a veverčák Prcek
-
BESTSELLER Haunting Adeline: Stíny nad Adeline
-
BESTSELLER E-shopová dárková poukázka 1000 Kč
5.0 z 5 hvězdiček
Voucher -
BESTSELLER PŘIPRAVUJEME Stíny zlatých srdcí
-
BESTSELLER Onyxová bouře
-
BESTSELLER PŘIPRAVUJEME Schované jizvy
-
BESTSELLER Narozeninová e-shopová dárková poukázka 1000 Kč
5.0 z 5 hvězdiček
Voucher -
10 ZA 500,- Dobré jídlo připravené jednoduše zdravě
-
BESTSELLER NOVINKA Krvavé srdce
Aktuální 7. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů + CD“ - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled legislativních a hygienických předpisů. Nově bylo doplněno o kapitolu „NOVÉ RECEPTURY“, které odrážejí aktuální moderní trendy naší gastronomie. Dále je do publikace zařazena informace o ALERGENECH, seznam alergenů a další povinnosti podnikatelů, jak o nich informovat zákazníky. K problematice alergenů je uvedeno i sdělení UI SZPI. Nově jsou uváděny i výtěžnosti u vybraných surovin při přípravě pokrmů s pomocí moderních technologických zařízení – konvektomatů. Publikace je opět doplněna CD ROMem, na kterém naleznete řadu potřebných a užitečných informací určených nejen zkušeným kuchařům, ale i žákům a studentům gastronomických oborů. V této verzi naleznete řadu novinek a rozšíření původních rubrik. Novinkou je software "GEKON LITE", což je webová aplikace, která v základní verzi umožňuje vyhledávání v recepturách pomocí široké škály filtrů, zařazování receptur do kategorií a vytváření množstevní kalkulace surovin. "GEKON LITE" je omezená licence pro uživatele publikace Receptury teplých pokrmů s použitím aktivačního klíče. Rubrika přílohy, hygiena je rozšířena o informace o ALERGENECH a o část MODERNÍ TECHNOLOGICKÁ ZAŘÍZENÍ. Rovněž rubrika rozbory mas byla rozšířena, a to o dělení jehněčího masa, drůbeže a králíka domácího. K rozšíření došlo i v rubrice receptury v moderní úpravě, kde naleznete již téměř sto fotografií pokrmů, které Vám mohou být inspirací. Již tradiční součástí CD ROMu je rubrika, která obsahuje překlady názvů pokrmů do angličtiny, němčiny, polštiny a ruštiny. Překlady je možno využít pro sestavování jídelních lístků v jazykových mutacích s možností exportu vybrané mutace do txt formátu. Vyhledávání je možno provádět podle kategorie pokrmů. Pro lepší orientaci obsahují exportované překlady i číslo receptury. Restauračním provozům tato novinka umožní tvorbu jídelních lístků pro zahraniční návštěvníky a studentům hotelových škol pak může být vhodnou pomůckou při výuce cizích jazyků. Věříme, že publikace Receptury teplých pokrmů i přiložený CD ROM bude Vašim pomocníkem a přispěje k hlavnímu cíly, kterým je spokojenost strávníka.
- Nakladatel
- R Plus
- Rozměr
- 194 x 285 x 47
- datum vydání
- 5.08.2015
- ean
- 9788090409323
- Počet stran
- 584
- Hmotnost
- 1346 g
- jazyk
- čeština
- Vazba
- pevná vazba
- Vydání
- 7
- isbn
- 978-80-904093-2-3
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
5.0 z 5 4 hodnocení čtenářů
4× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
-
Anonym registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
nejlepší základní receptury - klasika
Přečíst více -
Ladislav Kováč registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Asi love vydání taky perfektní jiný obal než původní kniha
Přečíst více -
Ladislav Kováč registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Skvela kuchařka vhodná velmoci pro školy v oblasti gastronomie
Přečíst více
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.