Poslední paní Parrishová

Kniha ( pevná vazba )

Žijme lagom - Inspirujte se švédským životním stylem

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 9 Kč dárek zdarma v hodnotě 329 Kč

Žijme lagom - Inspirujte se švédským životním stylem

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Získali jste všechno, co jste kdy chtěli?A je to takové, jak jste si představovali?Opravdu? Amber Pattersonová už toho má dost.  Příšerně ji nebaví být taková nula: tuctová, téměř neviditelná žena, kterou každý přehlíží. Přímo před očima má vzor toho, jak by mohl její život vypadat. Jak by měl vypadat. Daphne Parrishová je blonďatá bohyně,… Přejít na celý popis

Richard Chizmar: Hon na Bubáka Někdo ve městě vraždí dívky a zohavuje jejich těla, aby je pak nechal obyvatelům na odiv. Ovšem podezřelí ani stopy neexistují a zoufalství roste... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Získali jste všechno, co jste kdy chtěli?
A je to takové, jak jste si představovali?
Opravdu?

Amber Pattersonová už toho má dost.  Příšerně ji nebaví být taková nula: tuctová, téměř neviditelná žena, kterou každý přehlíží. Přímo před očima má vzor toho, jak by mohl její život vypadat. Jak by měl vypadat.

Daphne Parrishová je blonďatá bohyně, která bere svůj luxusní život jako naprostou samozřejmost. Společně se svým manželem patří k místní honoraci. Mají peníze, moc, obdiv, navíc dvě krásné dcerky... Proč by měl někdo získat všechno, zatímco jiní nemá nic?

Amber by se při pohledu na Daphne možná zadávila závistí, ale to se nestane. Má totiž plán, jak sladký život své sokyně postupně nahlodat a zničit, aby mohla v závěru nastoupit na její místo.

Podaří se jí proniknout do rodiny Parrishových a zanedlouho se stává Daphninou blízkou přítelkyní. Ráda přijme pozvání, aby s nimi jela na dovolenou, protože jí to skýtá vítanou příležitost ke sblížení se šarmantním Jacksonem. Všechno jde naprosto hladce... ale pak Amber dostihne pečlivě skrývané tajemství z minulosti, které by mohlo její krásný plán úplně zničit. Něco takového ona ale odmítá připustit. A tehdy začne opravdové peklo.

Psychothriller Poslední paní Parrishová nás provádí nejtemnějšími zákoutími lidské mysli a prostřednictvím celé řady nečekaných zvratů můžeme až do konce jenom hádat, jak to všechno nakonec dopadne.

Úryvek z knihy:

Té rutiny měla plné zuby. Den co den cvičila jako šílená a vyčkávala na vhodný okamžik k dalšímu tahu. Koutkem oka zahlédla, jak si na pedály sousedního rotopedu stouply zlaté tenisky Nike. Narovnala ramena a předstírala, že se začetla do časopisu, který záměrně položila na madla svého stroje.

Sdílet 0

Nakladatel
Domino
datum vydání
1.02.2018
isbn
978-80-7498-254-5
Počet stran
440
datum dotisku
16.12.2022
ean
9788074982545
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština
  • Sabina Bubníková Sabina Bubníková

    Během čtení tohoto thrilleru sice nebudete valit oči stránku co stránku a každý odstavec stěží popadat dech, přesto bych mu přívlastek „šokující“ rozhodně neupírala. Příběh má spád a když už máte pocit, že přesně víte, co bude následovat, nastane v ději nečekaný zvrat, který vám obrátí představy o 180°. To, co se zpočátku zdá jako jednoduchý motiv, vygraduje do nečekaných rozměrů a vaše po napětí toužící dušička bude tleskat radostí.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 31 hodnocení čtenářů

25× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Klara registrovaný uživatel

    Naprosto skvělá knížka, která mi úplně vzala dech. Četla se moc dobře a konec byl naprosto skvělý.

    Kniha, Domino, 2018, 9788074982545

  • 4 z 5 hvězdiček Zuzana registrovaný uživatel

    Svěží překvapení. Děj hezky graduje, napětí se stupňuje. V polovině knihy se změní vypravěčka a začne opravdová jízda...

    Kniha, Domino, 2018, 9788074982545

  • 5 z 5 hvězdiček Michaela Hroncová registrovaný uživatel

    Ze zacatku jsem mela pocit, ze to je jen dalsi "oddychovka" ,ale v pulce knihy zacala poradna "jizda:-).

    Kniha, Domino, 2018, 9788074982545

  • 5 z 5 hvězdiček Michaela Váňová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Úplná pecka... začátek oddychový...k polovině už nad tím člověk přemýšlí, protože žádná ženská snad nemůže být tak pitomá, to vám prostě nedá... a druhá polovina fakt moc parádní.. nedá vám spát =) za mně moooc SUPER.. =)

    Kniha, Domino, 2018, 9788074982545

  • 5 z 5 hvězdiček miloslav bujna registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha bola dobrá, v poslednej dobe bolo síce viac podobných kníh, ale nijako jej to neuberá, dobre sa čítajú i thriller skôr psychologický ako krimi

    Kniha, Domino, 2018, 9788074982545

  • 5 z 5 hvězdiček Annie Vu registrovaný uživatel

    Můj první psychothriller a jsem moc spokojená. Kniha se krásně čte. Zvraty, které jsem vůbec nečekala, takže mě kniha neustále překvapovala. Přečetla jsem ji za den a půl. Kniha je dobrým příkladem toho, že čím víc se vám věci na pohled zdají perfektní, tím víc naopak uvnitř hnijou. Nic není tak, jak se zdá.

    Kniha, Domino, 2018, 9788074982545

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika Vášová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Po lehkém zklamání z Terapie od B. A. Paris sáhla po Poslední paní Parrishové a to teda bylo přesně to, co jsem hledala! Super nadupaný psychothriller o Amber, která chce získat život v luxusu Daphne a ukořistit jejího dokonalého manžela. To, co se pak děje v druhé části, to teda bylo úplně wau! Jak nejlépe vystihnout celý příběh? No, holky z Opravdových zločinů říkají: “Píše se to ‘karma’ a čte se to ‘jdi do pr*ele’.” Tak přesně takhle!

    E-kniha, Domino, 2018,

  • 5 z 5 hvězdiček Darja registrovaný uživatel

    Brilantní dílo. Výborná knížka plná zvratů a velmi nečekaného konce. Nic není,jak se zdá. Doporučuji. Dávám 10. hvězdiček.

    Kniha, Domino, 2018, 9788074982545

  • 5 z 5 hvězdiček Pettul registrovaný uživatel

    Pro mě jedna z nejlepších knih, které jsem četla. Geniální. Nečekaný závěr. Přečteno do 2 dnů. Doporučuji 5/5

    Kniha, Domino, 2018, 9788074982545

  • 5 z 5 hvězdiček Beáta Rousová registrovaný uživatel

    Jsem moc ráda, že jsem dala na názor ostatních a pustila se nejdříve do této knihy. Opravdu je kniha naprosto skvělá a klidně si troufám říct, že jsem nic lepšího tento rok ještě nečetla a celkově tato kniha vyčnívá nad všemi ostatními. Je to thriller jak se patří. Už na začátku mě překvapilo jak se kniha lehce čte a jak moc je čtivá... O tom také dost vypovídá že jsem ji přečetla za tři večery - normálně mám knihu na týden. Už dlouho mě kniha tolik nebavila a nepohltila. Ano jsem vždy nadšená z toho co čtu, ale tato je úplně jiný level. Příběh je propracovaný a šokující, napínavý a má šťávu. Nebyl moment kdy by mě to nebavilo a knihu jsem odkládala opravdu nerada. Všechny hlavní postavy jsou perfektně vymyšlené, popsané a každá z nich má příběh, který mě dostal. V první řadě zmíním Daphne - krásnou dokonalou ženu s úspěšným a nechutně bohatým manželem. Měla jsem z ní pocit že jí peníze a vše stouplo do hlavy a ona jen rozhazuje a o nic se nestará. Jak se její část příběhu vyvinula mě šokovalo. Pak tu máme Jacksona šarmantního a milujícího manžela Daphne, který jí splní co jí vidí na očích. Vše ale není tak jak se zdá a bylo mi už od začátku jasné že je to úlisný had. A pak jejich děti.. hlavně Bella tak ta byla na facku už od začátku, ale s odkytím pravdy chudáci děti. A nakonec Amber chudá holka co chce ukořistit bohatého muže. Nejdříve jsem jí i chápala kvůli tomu jak se jevila Daphne, ale přišel šok a vše bylo jinak... Jsem ráda jak to dopadlo protože lepší konec to mít nemohlo. Rozhodně doporučuji je to nejlepší thriller a to jsem jich už četla spousty.

    Kniha, Domino, 2018, 9788074982545

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 19 Kč Nápověda
Další knihy autora