Nyxia

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Ekoturistika

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 1999 Kč dárek zdarma v hodnotě 699 Kč

Ekoturistika

Nejmocnější zbraň. Nejvyšší cena. Vítěz bere vše. Nyxia – nejcennější látka ve vesmíru dokáže proměnit váš bídný život v lesk a slávu. Ale při pokusu o její získání můžete ztratit víc než jen čas. Troufnete si kvůli ní i zemřít? Život Emmetta Atwatera rozhodně není procházka růžovou zahradou. Jeho matka bojuje s rakovinou, otec neustále pracuje,… Přejít na celý popis

Penelope Bloom: Jenom ne Cade Přísahal jsem si, že s Cadem už nebudu mít nikdy, nikdy, NIKDY NIC! Tak proč mi ho osud pořád posílá do cesty? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Nejmocnější zbraň. Nejvyšší cena. Vítěz bere vše. 
Nyxia – nejcennější látka ve vesmíru dokáže proměnit váš bídný život v lesk a slávu. Ale při pokusu o její získání můžete ztratit víc než jen čas. Troufnete si kvůli ní i zemřít?

Život Emmetta Atwatera rozhodně není procházka růžovou zahradou. Jeho matka bojuje s rakovinou, otec neustále pracuje, aby uživil rodinu. Jednoho dne se naskytne příležitost, jak rodinu navždy zabezpečit. Příležitost, která ho možná bude stát život. Přesto Emmet neváhá a přihlásí se do projektu Genesis 11, kde s dalšími chlapci a děvčaty z celého světa trénuje pro vesmírnou misi.

Pouze osm z nich bude vybráno pro cestu na planetu Eden, kde se nachází vzácná látka Nyxia, a získá bohatství a slávu. Jenomže cesta za vítězstvím je může stát život. Emmett se bude muset postavit tváří v tvář konečnému rozhodnutí: vyhrát za každou cenu, nebo najít způsob, jak bojovat a zůstat dobrým člověkem.

Nyxia v sobě kombinuje vše, co můžete chtít od správného sci-fi:
- statečného hlavního hrdinu
- vesmírné lodě
- mimozemské civilizace
- tajemnou hmotu
- boj na život a na smrt

První díl vesmírné trilogie Nyxia vás vtáhne do svého nepředvídatelného příběhu s akčními scénami a rozmanitými postavami, které si zamilujete. Rozhodně by neměla uniknout pozornosti fanouškům knih jako Hunger Games, Labyrint: Útěk či Enderova hra.

Nezapomeň na to, kdo tě sem poslal a proč. Nezapomeň na to, že jsem tě mohl zabít a neudělal jsem to. Nezapomeň, že jsem tě nechal žít, i když tě oni chtěli nechat zemřít.

 

Sdílet 0

série
Nyxia 1. díl z 3
Další ze série
1. Nyxia
2. Nyxia: Nespoutaná
3. Nyxia povstává (Defekt)
kategorie
Knihy » Beletrie » Young Adult » Sci-fi a dystopie
Nakladatel
King Cool
Rozměr
130x200 mm
jazyk
čeština
Počet stran
392
Vydání
1
isbn
978-80-7585-063-8
Vazba
pevná vazba
datum vydání
11.02.2019
ean
9788075850638
  • Sabina Bubníková Sabina Bubníková

    Nyxia je neuvěřitelně citlivý příběh plný emocí, spletitých vztahů, a především nekonečného dobrodružství. Pokud jste viděli či četli Enderovu hru nebo jste si oblíbili Hunger Games, jsme přesvědčení, že i literární počin Scotta Reintgena se zařadí do vašich knižních TOP. Až do poslední stránky je příběh plný nečekaných zvratů a pastí, které na soutěžící čekají. A co je největším překvapením? Scott Reintgen nemá problém se zbavováním se postav, které vám během čtení již přirostly k srdci.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 169 hodnocení čtenářů

125× 5 hvězdiček 36× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 5.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Jaji bloguje registrovaný uživatel

    Nyxia nie je len fotogenická, ale aj prudko čitateľná. Kniha je plná emócií, ktoré na mňa neuveriteľne vplývali. Každú stranu som silno prežívala. Prvý tiel rovnomennej trilógie som prečítala tak rýchlo, že nutne potrebujem pokračovanie. Emmett, hlavný hrdina a rozprávač, nám otvori svoju myseľ a dovolí nazrieť do boja o miesto na novej planéte. Lepšie porozumieme záhadnej hmote, skamarátime sa s posádkou, zachránime život a zapozeráme sa do neobyčajnej ženy. Ibaže teraz, keď už je súčasťou Genesis 11, niet cesty späť. Nesmie sklamať seba a svoju rodinu a na Eden sa proste dostať musí. Scott Reintgen príbeh premyslel do posledného detailu, a keď si už myslíte, že sa nič nemôže prihodiť, tak verte, že sa dej ešte poriadne zamotá. Za mňa veľký palec hore. Knihu odporúčam všetkým prázdninovým čitateľom sci-fi príbehov. Tých skalných by možno kniha mohla sklamať. Berme však do úvahy, že sa trilógia ešte len rozbieha a ten svet budúcnosti, kolonizovania planét a ťažby najvzácnejšej suroviny ešte len príde. Napätie, vášeň, priateľstvo, sklamanie, záhada. To a mnoho iného sa odohráva v prvom diele trilógie, od ktorej už teraz veľa očakávam.

    Kniha, King Cool, 2019, 9788075850638

  • 5 z 5 hvězdiček Slečna s knihou registrovaný uživatel

    Hned na první stránce mě knížka vyloženě vcucla do příběhu, neměla jsem absolutně žádný problém se začíst. Zásluhu na tom má především hlavní hrdina, který si od samého začátku jde tvrdě za svým, má to v hlavě srovnané a ví naprosto přesně, co chce. Postupem času se blíže seznamujeme s prostředím vesmírné lodi a s Emmettovými "soupeři", díky čemuž jsem měla pocit, že se v knížce stále něco děje. Samotný příběh mi přijde neskutečně originální a naprosto skvěle vymyšlený, tajemná hmota Nyxia mu dodává tu správnou (tajemnou) atmosféru a mimozemská planeta je už jen pomyslnou třešničkou na dortu. A přesně v ten moment, kdy by se mohlo zdát, že děj knížky začíná být trošku stereotypní, BUM! Přijde zvrat jak blázen, a pak další a další. Na konci knížky jsem už vůbec nevěděla, čemu mám vlastně věřit, závěr potom skvěle naladí na pokračování, které bych už moc ráda držela v ruce...

    Kniha, King Cool, 2019, 9788075850638

  • 5 z 5 hvězdiček Alžběta Pávková registrovaný uživatel

    Měla jsem možnost knihu přečíst ještě před jejím vydáním a byla skvělá. Na to, že sci-fi úplně nevyhledávám mě opravdu dostala. Oblíbila jsem si postavy i samotný příběh a styl psaní autora - kniha je opravdu čtivá. Rozhodně doporučuji a já se nemůžu dočkat druhého dílu!

    Kniha, King Cool, 2019, 9788075850638

  • 5 z 5 hvězdiček Dita Pichová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Mám ráda knihy tohoto typu. Četlo se to fakt hezky. Velmi zajímavý nápad a zpracování

    Kniha, King Cool, 2019, 9788075850638

  • 5 z 5 hvězdiček @vendysknihou registrovaný uživatel

    N jako Neuvěřitelné, Neskutečně super, Napínavé, Nespravedlivé, Neúprosné. To jsou asi první slova, která mě napadají. Strhující příběh už od první stránky. Fantasy/sci-fi prostě miluju a tahle kniha se vyhoupla na přední příčky mých top. Na tento žánr mě přivedla moje kamarádka @zrzavecteni za což jí moc děkuji. Dala mi do ruky Loď mezi hvězdami a já jsem se zamilovala. Bohužel jsem Nyxiu začala číst a po 100 stránkách mě popadla čtecí krize. Asi po měsíci a půl jsem se dokopala začít zase číst a nelituju. Nakoplo mě to a já teď hltám další knihu. Už se moc těším na další díl a všem kteří nečetli, vřele doporučuju

    Kniha, King Cool, 2019, 9788075850638

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika Křivohlávková registrovaný uživatel

    Tato kniha je i přes vyprávění z pohledu chlapce velmi čtivá. Neotřelý a napínavý děj od začátku až do konce. Soucítím s hlavním hrdinou Emmetem, který to nemá v životě lehké a o to víc bojuje. Doporučuji všem fanouškům fantasy i sci-fi. Už se těším na další díl.

    Kniha, King Cool, 2019, 9788075850638

  • 5 z 5 hvězdiček Ivo registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Po této knize jsem se nemohl dočkat na pokračování...

    Kniha, King Cool, 2019, 9788075850638

  • 5 z 5 hvězdiček Markéta registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    I když sci-fi úplně nevyhledávám, tak knížka je opravdu velmi čtivá a dobře napsaná. Už od prvních stránek mě příběh naprosto vcucnul, je napínavý a nijak jsem se u čtení nenudila. Za mě rozhodně doporučuji a těším se na další díl.

    Kniha, King Cool, 2019, 9788075850638

  • 3 z 5 hvězdiček Jiří Klepek registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Upřímně jsem od této knihy moc nečekal, ale byl jsem příjemně překvapen, jak mě vtáhla do děje. Už se těším na další díl. Nicméně mám pár výtek k českému zpracování. Když si paní překladatelka vybere překlad pro nějaký termín, měla by se ho držet celou dobu a ne použít třikrát jiný výraz. Taky korektura by měla být mnohem důkladnější. Aniž bych chyby vyhledával, našel jsem jich hned několik.

    Kniha, King Cool, 2019, 9788075850638

  • 3 z 5 hvězdiček Kristýna Kaderová registrovaný uživatel

    Nyxia mě bohužel trochu zklamala. Čekala jsem epickou knihu s originální zápletkou, která bude Young Adult thrillerem. Bohužel mi kniha přijde jako průměr. Děj není nijak originální a zajímavé zápletky jsou potlačeny nudnými a neustále se opakujícími scénami. Není to špatná kniha, ale rozhodně jsem od ní čekala mnohem víc.

    Kniha, King Cool, 2019, 9788075850638

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora