Zimní hry na sněhu i bez něj
Zimní hry na sněhu i bez něj - Jiří Brtník,Jan Neuman Nedostupné

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Soubor her a netradičních cvičení, které motivují děti a mládež ke zdokonalování lyžařských schopností i celkové zdatnosti. Tyto nápady a náměty pomohou učitelům, vychovatelům, vedoucím skupin dětí a mládeže i sportovním instruktorům připravit originální program. Autoři kladou důraz na výchovné působení, které vychází z vnitřního prožitku a… Přejít na celý popis

Richard Chizmar: Hon na Bubáka Někdo ve městě vraždí dívky a zohavuje jejich těla, aby je pak nechal obyvatelům na odiv. Ovšem podezřelí ani stopy neexistují a zoufalství roste... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Soubor her a netradičních cvičení, které motivují děti a mládež ke zdokonalování lyžařských schopností i celkové zdatnosti. Tyto nápady a náměty pomohou učitelům, vychovatelům, vedoucím skupin dětí a mládeže i sportovním instruktorům připravit originální program. Autoři kladou důraz na výchovné působení, které vychází z vnitřního prožitku a překonávání sebe samého. Uplatňují herní přístup k zvládnutí techniky pohybu na různých druzích lyží, představují sáňkování, skiboby, snowboard, sněžnice, jízdu se psy, zimní táboření aj. Navrhují náměty pro zimní akce bez sněhu i pro večerní program.
Kniha je určena učitelům, vychovatelům, vedoucím skupin dětí a mládeže, cvičitelům i sportovním instruktorům na připravení originálního programu pro nejrůznější zimní akce.
Doc. PhDr. Jan Neuman, CSc., přednáší problematiku dobrodružných her, sportů v přírodě a turistiky na FTVS UK v Praze. Je autorem nebo spoluautorem mnoha úspěšných knih, např. Dobrodužné hry a cvičení v přírodě, Zimní hry na sněhu i bez něj, Hry do kapsy, Cvičení a testy obratnosti, vytrvalosti a síly.

Sdílet 0

Nakladatel
PORTÁL
Rozměr
145x205mm
isbn
978-80-7367-399-4
Počet stran
275
datum vydání
1.01.2008
ean
9788073673994
Vazba
měkká vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda