Zhasínáme v říši divů

Autor DBC Pierre

Zhasínáme v říši divů - DBC Pierre Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Zhasínáme v říši divů je třetí román DBC Pierra, známého bouřliváka britské prózy. Opětpřichází s oslnivou burleskou plnou literárních reminiscencí i sžíravě vtipné kritiky dnešníhoobžerného světa. Gabriel Brockwell, mladý estét a poeta znavený životem, se vydá hledatsvou říši divů, objede při tom svět. Série divokých večírků, jimiž prochází od… Přejít na celý popis

Michala Ries: Zadrž dech Nenávidí její pokřivený odraz. Mohl by milovat její skutečné já? Co se stane, když ji dožene minulost, před kterou chtěla utéct? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Zhasínáme v říši divů je třetí román DBC Pierra, známého bouřliváka britské prózy. Opětpřichází s oslnivou burleskou plnou literárních reminiscencí i sžíravě vtipné kritiky dnešníhoobžerného světa. Gabriel Brockwell, mladý estét a poeta znavený životem, se vydá hledatsvou říši divů, objede při tom svět. Série divokých večírků, jimiž prochází od Londýna přesTokio či Galapážské ostrovy, vyvrcholí dekadentně opulentní oslavou v majestátních prostoráchberlínského letiště Tempelhof. DBC Pierre v plné parádě!

Sdílet 0

kategorie
Knihy » Beletrie » Světová beletrie
Témata
Londýn Berlín
Nakladatel
Plus
Rozměr
139 x 195 x 43
isbn
978-80-259-0229-5
Počet stran
424
datum vydání
1.11.2013
ean
9788025902295
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 6 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Hanka registrovaný uživatel

    je to úžasné vypravování! i když jsem knihu odložila, pořád jsem přemýšlela nad tím, jak to asi bude pokračovat.. jsem ráda, že jsem DBC objevila, je to moje krevní skupina.

    Kniha, Plus, 2013, 9788025902295

  • 5 z 5 hvězdiček Kristýna registrovaný uživatel

    Knížka mi změnila pohled na svět a na myšlenku lidí, kteří chtějí spáchat sebevraždu. Nejvíc se mi líbila pasáž o kádi s jedovatými rybami a chobotnicí.

    Kniha, Plus, 2013, 9788025902295

  • 4 z 5 hvězdiček Dee registrovaný uživatel

    Knihu jsem si pořídila asi hlavně kvůli obálce a názvu (cokoli, co je jen vzdáleně spojené s Alenkou v Říši divů, většinou zkrátka přitáhne mojí pozornost). Když jsem začala číst, napadlo mě, že to nemůžu nikdy dočíst celé, vlastně jsem skoro litovala, že jsem si knihu vůbec pořizovala, a tento pocit jsem si udržela asi tak do poloviny knihy, než jsme si uvědomila, že mě to prostě strhlo. Hlavního hrdinu jsem občas měla chuť praštit, což nešlo, takže jsem na něj alespoň nadávala, díky čemuž mě tahle zvráceně báječná, tragikomická a místy skoro úchylná kniha bavila. Jestli někdy narazím na další kousek od DBC Pierra, asi neodolám. Jestli máte rády nekonvenční příběhy a rozporuplné postavy, Zhasínáme v v říši divů je správná volba.

    Kniha, Plus, 2013, 9788025902295

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda