0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( měkká vazba )
- Dostupné u dodavatele
- Doručení Ve středu 2. 7. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
26 Kč s DPH
Běžně 29 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Přijde-li řeč na víno, myslí se většinou nápoj. Jako nápoj je známo již od doby kamenné a za antiky se pilo přímo masově. Jeho obliba přetrvala dodnes a neoslabilo ji ani pivo. Výrazná chuť otevřela vínu cestu i mimo sklenku a to do kuchařského hrnce a na talíř. Jako přísady do pokrmů se vína užívá snad neméně dlouho a receptů by se našlo… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
Přijde-li řeč na víno, myslí se většinou nápoj. Jako nápoj je známo již od doby kamenné a za antiky se pilo přímo masově. Jeho obliba přetrvala dodnes a neoslabilo ji ani pivo. Výrazná chuť otevřela vínu cestu i mimo sklenku a to do kuchařského hrnce a na talíř. Jako přísady do pokrmů se vína užívá snad neméně dlouho a receptů by se našlo nepočítaně. Zejména francouzská a italská kuchyně je vínem doslova prolitá. Česká kuchyně je používá rovněž vydatně, jak dokládá tato kuchařská knížka. Autorka Andrea Hubáčková žije ve vínorodé oblasti jižní Moravy a má s vínem při vaření bohaté zkušenosti. Její sbírka více než 250 receptů, v nichž je vínu přisouzena role výrazné chuťové složky, vychází z tuzemských gastronomických zvyklostí a nabídky surovin. Zahrnuje nejen hlavní chody, jejichž podstatou je maso - hovězí, telecí, vepřové, skopové, drůbež, zvěřina a ryby, ale doplněny jsou i předkrmy a polévky. Labužník i řadový strávník zde najde bohatou inspiraci pro domácí podmínky i pro reprezentační tabuli.
- Nakladatel
- TeMi
- Rozměr
- 148 x 210 x 50
- isbn
- 978-80-87156-06-3
- Počet stran
- 120
- datum vydání
- 26.01.2009
- ean
- 9788087156063
- Vazba
- měkká vazba
- jazyk
- čeština
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.