Tu Casa Mi Casa: Mexican Recipes for the Home Cook
Tu Casa Mi Casa: Mexican Recipes for the Home Cook - Enrique Olvera,Peter Meehan Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dědictví špionů

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 999 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Dědictví špionů

"...The cookbook that's got all the genius of Olvera's signature cooking but [is] optimized for... the home cook."—Bon Appetit, The 16 Spring Cookbooks Our Team Loves "Enrique Olvera's new cookbook is... an homage to good Mexican home cooking... If you're looking to incorporate traditional and contemporary Mexican flavors into your regular recipe… Přejít na celý popis

Sexuální výchova na 120 % Sex a vše o něm v nové manga sérii. Přečtení zvýší vaši empatii na 120 %! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

"...The cookbook that's got all the genius of Olvera's signature cooking but [is] optimized for... the home cook."—Bon Appetit, The 16 Spring Cookbooks Our Team Loves

"Enrique Olvera's new cookbook is... an homage to good Mexican home cooking... If you're looking to incorporate traditional and contemporary Mexican flavors into your regular recipe repertoire, this is the cookbook for you."—Eater, Best New Cookbooks for Spring

"...An ode to his homeland."—Food & Wine Online

Learn authentic Mexican cooking from the internationally celebrated chef Enrique Olvera (featured in the Netflix documentary series Chef's Table) in his first home-cooking book

Enrique Olvera is a leading talent on the gastronomic stage, reinventing the cuisine of his native Mexico to global acclaim - yet his true passion is Mexican home cooking.

In Tu Casa Mi Casa he shares 100 of the recipes close to his heart - the core collection of basic Mexican dishes - and encourages readers everywhere to incorporate traditional and contemporary Mexican tastes and ingredients into their recipe repertoire, no matter how far they live from Mexico.

This book includes more than 100 sumptuous photographs of finished food and ingredients, including step-by-step photos to add ultimate clarity to the basics chapter.

These authentic home-cooked recipes are beloved throughout Mexico and beyond - a genuine taste of the country and its traditional cuisine.

Peter Meehan, award-winning food writer, Los Angeles Times editor, former New York Times food critic, and co-founder of Lucky Peach has written the foreword.

 

Sdílet 0

Nakladatel
Phaidon
datum vydání
1.01.2019
ean
9780714878058
Počet stran
240
jazyk
angličtina
Vazba
pevná vazba
isbn
978-0-7148-7805-8

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda