Trnový princ
Trnový princ - Mark Lawrence Nedostupné

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Mějte se na pozoru před Trnovým princem... Když mu bylo devět, sledoval, jak mu přímo před očima zavraždili matku a bratra. Když mu bylo třináct, byl vůdcem bandy krvelačných banditů. Do patnácti má v plánu být králem... Nastal čas, aby se princ Honorous Jorg Ankrath vrátil na hrad, který kdysi opustil, a přihlásil se o dědictví, které mu po právu… Přejít na celý popis

J. T. Geissinger: Nádherně krutý Pocit bezpečí může být pouhou iluzí. A že ne každý zachránce je hrdina... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Mějte se na pozoru před Trnovým princem... Když mu bylo devět, sledoval, jak mu přímo před očima zavraždili matku a bratra. Když mu bylo třináct, byl vůdcem bandy krvelačných banditů. Do patnácti má v plánu být králem... Nastal čas, aby se princ Honorous Jorg Ankrath vrátil na hrad, který kdysi opustil, a přihlásil se o dědictví, které mu po právu náleží. Svět se pro něj změnil v den, kdy visel na trnech ostnovníkového keře a sledoval, jak muži hraběte Renara vraždí jeho matku a mladšího bratra. Od té chvíle prahne Jorg po pomstě. Život a smrt pro něj představují jen obyčejnou hru - hru, ve které nemá co ztratit, ale ve které může vyhrát úplně všechno. Jenže v otcově hradě na něj nečeká nic, než zrada. Zrada a temná magie. Je možné, aby osamělý chlapec, byť nade vší představu divoký a zvrhlý, porazil nepřátele, jejichž moc přesahuje i ty nejbujnější představy?

Sdílet 0

série
Roztříštěná říše 1. díl z 4
Další ze série
1. Trnový princ
2. Trnový král
3. Trnový císař
4. Bratři na cestách
kategorie
Knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Fantasy » Světová fantasy
Nakladatel
Talpress
Rozměr
115 x 200 x 21
jazyk
čeština
Počet stran
328
Vydání
1
isbn
978-80-7197-457-4
Vazba
měkká vazba
datum vydání
1.01.2013
ean
9788071974574

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 6 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 4 z 5 hvězdiček Oldřiška Schüllerová registrovaný uživatel

    Skvělá dark fantasy, ale jen pro silnější žaludky. Hlavní postava Jorg je ukázkový anti-hero. Je krutý a vůbec mu to nevadí. Ze začátku je dost možné, že ho budete nenávidět, ale ke konci ho začnete mít rádi. Trochu. Kniha je psaná ve dvou časových linkách tj. když bylo Jorgovi 13 a 9. Postupně se doplňující příběh odkrývá to, jak Jorg přišel ke své povaze a jaký vlastně opravdu je. Skvělé.

    Kniha, Talpress, 2013, 9788071974574

  • 5 z 5 hvězdiček Braenn registrovaný uživatel

    No ty kráso. No.... ty... kráso. Tak jestli jsem při čtení nejen fantasy volala po něčem originálním a neotřelém, po knize, která dokáže překvapit a s ničím s nepáře, je to tu. Autor mi splněné přání mrštil s šíleným smíchem zpět do obličeje, zlomil nos, u toho mezi řečí vypálil barák, pobil rodinu a nakopl křečka. Asi takový mám pocit z téhle knihy.

    Kniha, Talpress, 2013, 9788071974574

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Levová registrovaný uživatel

    Všechny tři díly byly perfektní. Hlavní hrdina není žádný svatouškovský rytíř na bílem koni. Plné zvratů, překvapení, napsané tak, že prostě čtete dál a dál a dál.

    Kniha, Talpress, 2013, 9788071974574

  • 4 z 5 hvězdiček Shira009 registrovaný uživatel

    Hned na začátek chci zdůraznit, že se jedná o autorovu prvotinu a tak je potřeba je knize přistupovat. Příběh jako takový je v mnoha případech nedomyšlený. Některé vystavěné scény mají na můj vkus i přes hektolitry krve a brutalitu nedostatečný efekt. Především smrt hlavního "antihrdiny" by si zasloužila mnohem víc rozpracovat. Klíčové momenty jsou bohužel ponechány vyznít do prázdna (například zničení Rudého hradu) a to je veliká škoda. Romantická lehce naznačená linka s Kateřinou je pro mě osobně absolutně zbytečná a nic zásadního do děje nepřináší. Hlavní hrdina, princ Jorg je pubertální psychopat, který se nezastaví před ničím ( s ohledem na jeho charakter si nejsem úplně jistá, kdo by chtěl takového krále na trůně). Jeho nitro sžírá jedovatá zášť vůči celému světu a podle toho se taky chová. Samotný závěr je zbytečně uspěchaný, chaotický a hlavně bez efektu.. Všechny tyto nedostatky ale plnohodnotně vynahrazuje nadmíru velká čtivost a vydařený epilog, který se Marku Lawrencovy opravdu povedl. V celkovém kontextu se tak jedná o poměrně slušnou prvotinu, která se dá přečíst během jednoho zimního večera.

    Kniha, Talpress, 2013, 9788071974574

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora