Třináctý příběh
Třináctý příběh - Diane Setterfieldová Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Spisovatelka Vida Winterová již po desetiletí okouzluje čtenáře po celém světě svými strhujícími příběhy, ale ten nejúžasnější si dosud nechávala pro sebe. Teď však cítí, že konec se neodvratně blíží, a tak se rozhodne konečně odhalit dlouho očekávaný třináctý příběh: tajemství svého života. Ale i mladičká badatelka Margaret, kterou si slavná… Přejít na celý popis

Speciální dárek k nákupu nad 899 Kč | Dobrá záložka Princovo rozjímání 23. dubna je Mezinárodní den knihy, proto jsme si pro vás na tento týden přichystali speciální dárek Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Spisovatelka Vida Winterová již po desetiletí okouzluje čtenáře po celém světě svými strhujícími příběhy, ale ten nejúžasnější si dosud nechávala pro sebe. Teď však cítí, že konec se neodvratně blíží, a tak se rozhodne konečně odhalit dlouho očekávaný třináctý příběh: tajemství svého života. Ale i mladičká badatelka Margaret, kterou si slavná spisovatelka zvolila za autorku svého životopisu, v sobě dusí bolest z minulosti. Obě ženy pomalu rozkrývají své osobní příběhy plné vášně, lásky, krutosti a oddanosti, protože jen pravda může ulehčit umírání a otevřít cestu kupředu. Bestseller Diane Setterfieldové navazuje na největší klasiky ženského románu a podobně jako Jana Eyrová nebo Na Větrné hůrce nabízí hluboce romantický příběh, v němž nechybí napětí, láska, tajemství ani magická a strašidelná atmosféra.

Sdílet 0

Nakladatel
Ikar
Rozměr
135 x 208 x 28
ean
9788024927619
Počet stran
392
jazyk
čeština
Vazba
pevná vazba
isbn
978-80-249-2761-9

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 7 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 4 z 5 hvězdiček Petra B. registrovaný uživatel

    Příjemná kniha, lehce se četla.

    Kniha, Ikar, , 9788024927619

  • 4 z 5 hvězdiček martina registrovaný uživatel

    Velmi překvapivá knížka. Jen s pomalejším rozjezdem, ale stojí za přečtení :). Neřekla bych, že se čte jedním dechem. Je to knížka u které se musí malinko přemýšlet a umět číst mezi řádky. Děj mi přišel docela dojemný, nechat popisovat svůj život někomu cizímu, kdo ve skutečnosti není tak cizí. Krása :)

    Kniha, Ikar, , 9788024927619

  • 5 z 5 hvězdiček Adriana Dosedělová registrovaný uživatel

    Krásná kniha. Autorka ví, jak věc zdramatizovat. Postupně odkrývá příběh. Silně působí na vaše emoce. Kniha vás snadno pohltí.

    Kniha, Ikar, , 9788024927619

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda