Tisíc dokonalých tónů

Kniha ( pevná vazba )

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Drž mě, když padám

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Drž mě, když padám

Emocemi nabitý příběh o tom, jak se vášeň může změnit v posedlost. Beck nenávidí svůj život. Nenávidí svoji násilnickou matku. Nenávidí svůj domov. A ze všeho nejvíc nenávidí klavír, na který ho matka neustále nutí hrát. Nikdy nebude hrát tak jako ona – předtím než nemoc ukončila její kariéru a proměnila ji v zatrpklou bytost. Ale Beck je příliš… Přejít na celý popis

Michaela Brnková: Důvěra On je chladný, ona temperamentní. Jde jen o novou práci. Co všechno z ní ale může vzejít? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Emocemi nabitý příběh o tom, jak se vášeň může změnit v posedlost. Beck nenávidí svůj život. Nenávidí svoji násilnickou matku. Nenávidí svůj domov. A ze všeho nejvíc nenávidí klavír, na který ho matka neustále nutí hrát. Nikdy nebude hrát tak jako ona – předtím než nemoc ukončila její kariéru a proměnila ji v zatrpklou bytost. Ale Beck je příliš slabý, než aby se matce vzepřel a řekl jí, že jeho vášní je skládání vlastní hudby, protože i sebemenší náznak rebelie by mohl skončit násilím. Když ale Beck potká August, ulítlou dívku plnou života, energie a optimismu, začne se v něm probouzet láska a najednou uvidí způsob, jak uniknout své bolestné existenci. Odhodlá se však následovat hlas svého srdce? C.G. Drews je známá blogerka, která převtělila svou lásku ke knihám do napínavého debutu o despotismu, domácím násilí, o síle snů a o naději.

Sdílet 0

Nakladatel
#booklab
Rozměr
132 x 213 x 20
isbn
978-80-7529-785-3
Počet stran
240
datum vydání
21.06.2019
ean
9788075297853
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.2 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Kajuška Uživatel aplikace KDčko

    MILUJU. Je mi líto Becka, jaké si prožil dětství a v jakém prostředí vyrůstal. Ale tahle knížka byla opravdu famózní. Příběh Augusty a Becka je neuvěřitelný, ta pokora a respekt kterou pro sebe vzájemně mají mi přijde kouzelná Konec byl očekávaný, ale i přesto mě dojal a dokázal mě rozplakat.

    Kniha, #booklab, 2019, 9788075297853

  • 5 z 5 hvězdiček Jančík registrovaný uživatel

    Smutný, občas až děsivý příběh o matce, která týrá své děti, jen kvůli tomu, že chce aby hráli na klavír jako kdysi ona... Moc krásně napsané a čte se to jedním dechem!

    Kniha, #booklab, 2019, 9788075297853

  • 5 z 5 hvězdiček Eva Francová registrovaný uživatel

    Příběh o tom, jak se vášeň může změnit v posedlost. Beck, sedmnáctiletý kluk, je nucen svou matkou hrát na klavír. Ta je bývalá úspěšná klavíristka, která kvůli nemoci musela s hraním přestat. Chce po Beckovi, aby se stal skvělým klavíristou a zastoupil ji tak v hudebním světě. Beck nenávidí hru na klavír, raději by hudbu skládal, ale bojí se neposlechnout svou matku, protože pak přijde krutý trest. A navíc nechce, aby matka ublížila jeho mladší sestře, o kterou se Beck stará. Do cesty mu vstoupí veselá dívka Augusta, která ráda pomáhá ublíženým zvířátkům. Je v jejich silách pomoci i Beckovi? A nebo už to nikdo nedokáže? Příběh nabitý emocemi. Od samého začátku máte pocit, že musíte zasáhnout a Beckovi pomoci, aby se dostal od násilnické matky pryč. Ke konci knížky jsem brečela a dočetla jsem ji v slzách. Skutečně silný příběh, který mě zasáhl.

    Kniha, #booklab, 2019, 9788075297853

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 349 Kč Nápověda