0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
Long known for its nutrient-packed versatility, seaweed is the latest must-have superfood, full of minerals and unami tastes. This beautiful new book provides a visual directory of the most popular edible seaweeds, with details of when and where they can be found, their uses and nutritional properties. Then there are 100 deliciously creative… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Old Prague Cookbook
-
Gastronogeek Cult TV Cookbook
-
Gino's Air Fryer Cookbook
-
Spud Man´s Spudtacular Baked Potato Cookbook
-
The Silver Spoon Pasta
-
Vegetables: The Indian Way
-
Easy Chinese Food Anyone Can Make
-
Czech Cookery
-
Italian American Forever
-
Ottolenghi COMFORT
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
The Unofficial Big Lebowski Cocktail Book
-
Crumbs
-
How to Eat Chocolate
-
Glucose Revolution
-
Rice, Miso Soup, Pickles
-
The Book of Tea: Japanese Tea Ceremonies and Culture
-
Crarter's Kitchen
-
Lessons in Chemistry
-
The Asian Pantry
-
Amarone and the Fine Wines of Verona
-
Novinka Spirit of Place
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
The Glucose Goddess Method
Long known for its nutrient-packed versatility, seaweed is the latest must-have superfood, full of minerals and unami tastes. This beautiful new book provides a visual directory of the most popular edible seaweeds, with details of when and where they can be found, their uses and nutritional properties. Then there are 100 deliciously creative recipes from simple and wholesome dishes to chef-inspired specials. Often overlooked during rock pool scrambles and beach walks, seaweed is one of the most nutritious, versatile, sustainable and intriguing natural products. Increasing ranges of edible seaweed are available commercially, and this new book explores the different types as well as a fantastic collection of creative recipes to cook with them. Whether dried, rehydrated or eaten raw, treated as a vegetable, flaked and sprinkled as a seasoning, or munched as a crispy snack, seaweeds offer wide-ranging possibilities in many meals and drinks. With pictures by award-winning photographer David Griffen, there is plenty of inspiration to leave you eager to get foraging, cooking and feasting.
- Nakladatel
- Anness Publishing
- Rozměr
- 263 x 218 x 32
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 288
- Hmotnost
- 1416 g
- isbn
- 978-0-7548-3287-4
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 1.01.2018
- ean
- 9780754832874
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Triumf pro českou fantastiku: Legie je Knihou roku Lidových novin
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
AOMU: česká aromaterapie, která zpříjemní čtení i každý den
-
Těchto 5 knih potěší každého fanouška napínavých příběhů | Vánoce voní knihou
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE