The Love Hypothesis
The Love Hypothesis - Ali Hazelwood Nedostupné

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Báječný únik

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 199 Kč

Báječný únik

When a fake relationship between scientists meets the irresistible force of attraction, it throws one woman's carefully calculated theories on love into chaos.As a third-year Ph.D. candidate, Olive Smith doesn't believe in lasting romantic relationships--but her best friend does, and that's what got her into this situation. Convincing Anh that… Přejít na celý popis

Richard Chizmar: Hon na Bubáka Někdo ve městě vraždí dívky a zohavuje jejich těla, aby je pak nechal obyvatelům na odiv. Ovšem podezřelí ani stopy neexistují a zoufalství roste... Více informací

Popis

When a fake relationship between scientists meets the irresistible force of attraction, it throws one woman's carefully calculated theories on love into chaos.

As a third-year Ph.D. candidate, Olive Smith doesn't believe in lasting romantic relationships--but her best friend does, and that's what got her into this situation. Convincing Anh that Olive is dating and well on her way to a happily ever after was always going to take more than hand-wavy Jedi mind tricks: Scientists require proof. So, like any self-respecting biologist, Olive panics and kisses the first man she sees.

That man is none other than Adam Carlsen, a young hotshot professor--and well-known ass. Which is why Olive is positively floored when Stanford's reigning lab tyrant agrees to keep her charade a secret and be her fake boyfriend. But when a big science conference goes haywire, putting Olive's career on the Bunsen burner, Adam surprises her again with his unyielding support and even more unyielding...six-pack abs.

Suddenly their little experiment feels dangerously close to combustion. And Olive discovers that the only thing more complicated than a hypothesis on love is putting her own heart under the microscope.

Sdílet 0

Nakladatel
Putnam Publishing
Rozměr
140 x 209 x 32
jazyk
angličtina
Počet stran
336
Vydání
1
isbn
978-0-593-33682-3
Vazba
měkká vazba
datum vydání
28.09.2021
ean
9780593336823
  • Anastasja Vištalová Anastasja Vištalová

    Kniha je skutečně čtivá, stránky vám pod rukama ubíhají jedna báseň a tak nemáte sebemenší problém se do ní plně ponořit a na posezení ji přelouskat. Protagonisté jsou skvělí, na první dobrou se od sebe nemohou více lišit, ale jak je postupně poznáváte, tak zjišťujete, že jsou oba opravdu skvělé osobnosti a snadno k oběma přilnete. Palec nahoru si vyslouží i vykreslení vedlejších postav, které je skutečně propracované. Autorka si dává záležet, aby všechny charaktery, které do děje zasahují, ho také ve větší či menší míře ovlivnili, takže si můžete být jistí, že žádná postava není jen do počtu.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 345 hodnocení čtenářů

234× 5 hvězdiček 76× 4 hvězdičky 23× 3 hvězdičky 11× 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 5.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Barbora Krištofíková registrovaný uživatel

    Tuto knihu jsem si zamilovala hned. Studuji chemii a tato kniha s romantickou linkou v chemickém prostředí mi dodala naději, že vše je možné ❤️

    Kniha, Ikar, 2023, 9788024950020

  • 5 z 5 hvězdiček Naděžda Bajtek Zasadilová registrovaný uživatel

    Senzace TIK TOKU, ano i na mě tohle zafungovalo. Naprosto chápu, proč je tento příběh tak oblíbený! Ne nadarmo je na Goodreads tento titul hodnocen 4,23 a za mě určitě zaslouženě. Na to, že teď poslední dobou romantiku vůbec nečtu, jsem moc ráda, že jsem měla možnost si Hypotézu lásky přečíst a ještě s předstihem než u nás vyjde. Nebudu lhát, že jsem čekala velkou pecku a musím přiznat, že to je za poslední dobou nejlepší romance pro mladé jakou jsem kdy četla. Bylo to chytré, vtipné a od první stránky kouzelné. Postavy Olive a Adama nejde nemilovat – prostě úžasňákovi. Prostředí školy a vědy bylo originální, inteligentní a spousty dalších pozitivních slov :-) Podle mě příběhu nechybělo vůbec nic! Najdete tam i negativního hrdinu, kterého vyváží hodně romantiky a trochu sexu. :-) Kdy posléze i vědci zjistí, že vlastně sex není žádná věda :-) Prostě ta chemie tam fungovala a basta :-) Od Ali Hazelwood si určitě ještě někdy něco přečtu. A Vám bych přála taky tak parádní zážitek ze čtení, který jsem u knihy měla já :-) Pokud se k Vám kniha dostane, neváhejte a pusťte se do ní!

    Kniha, Ikar, 2023, 9788024950020

  • 5 z 5 hvězdiček Rozuš Uživatel aplikace KDčko Zakoupil produkt

    MILUJU ,Olive mi casto pripominala me samotnou a o to to bylo lepsi.Bavila me i provazanost s akademickym studiem . a ADAM? DOKONALEJ

    Kniha, Ikar, 2023, 9788024950020

  • 4 z 5 hvězdiček Polina PILAŘOVÁ registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Ach.. krásný příběh, taková pohádka pro dospělé četlo se to krásně, až mi bylo líto, že jsem to tak rychle přečetla, a musela jsem nějaký kapitoly projet znovu, protože… loučit se s Adamem a Olive se mi vůbec nechtělo.

    Kniha, Ikar, 2023, 9788024950020

  • 4 z 5 hvězdiček Sandra Valenčíková registrovaný uživatel

    Příběh nebyl vůbec špatný, ale ten styl psaní mi osobně nesedl, četla jsem to strašně pomalu mi přišlo. Adam byl úžasný, za to Olive mi připadala taková najivní, ale v některých případech jsem ji i chápala, proč to tak dělala. Každopádně jsem ráda, že to dopadlo, jak to dopadlo a určitě si přečtu i druhý díl, který nedávno vyšel ☺️

    Kniha, Ikar, 2023, 9788024950020

  • 4 z 5 hvězdiček Lenka Beranovská registrovaný uživatel

    Jedná se o romantickou komedii zasazenou do univerzitního prostředí. Píše se o ní jako o světovém bestselleru a senzaci TikToku. Mé očekávání však naplnila pouze z části. Zapletka doktorantky Olive (26) a profesora Carlsen (34) je zajímavá, místy vtipná, občas jsem však měla pocit, že tyto postavy jsou ve věku YA. Některé výrazy a chování bych zde nečekala. Styl, jakým je kniha napsaná mi moc neseděl, místy jsem se nedokázala začíst. Konec překvapil.

    Kniha, Ikar, 2023, 9788024950020

  • 3 z 5 hvězdiček Veronika Enochová registrovaný uživatel

    První věta anotace slibuje "romantickou komedii, která zbořila sociální sítě". Čekala jsem nějakou super pecku, u které se pobavím a ze které si sednu na zadek, ale mrzí mě, že toho jsem se nedočkala. Akademické prostředí mě rozhodně nalákalo, miluju seriál Teorie velkého třesku, a tak jsem se na ty geniální, ale trochu zvláštní figurky vyloženě těšila. Za to dávám jednoznačně plusové body, prostředí bylo zajímavé a originální. Co mě ale hodně zklamalo byl fakt, že jsem se celou dobu nemohla zbavit dojmu, že čtu YA knížku, protože Olive (26) i Adam (34) se prostě nechovali adekvátně svému věku. Možná, kdyby jim bylo o 10 let méně. Samotný děj mě v první půlce moc nezaujal, naštěstí druhá půlka už byla zábavnější, měla spád a mě nakonec bavilo sledovat, jak se vše vyvine, i když samotný konec samozřejmě nebylo těžké odhadnout. Ještě musím zmínit, že mě vytáčelo, kolikrát byl, obzvlášť v první půlce, někdo označen za ču**ka. A když došlo na postelovou scénu, při číče už jsem se vyloženě osypala.

    Kniha, Ikar, 2023, 9788024950020

  • 4 z 5 hvězdiček Kristýna registrovaný uživatel

    Ze začátku trochu pomalejší rozjezd, ale moc se mi líbilo zasazení do akademického prostředí. Bonusová kapitola z pohledu hlavní mužské postavy top!

    Kniha, Sphere, 2023, 9781408725764

  • 3 z 5 hvězdiček Terča registrovaný uživatel

    Nechápu kde se bere ten hype. Mě kniha moc nebavila. Četla se krapet hůře kvůli odborným a pro mě nudným názvům. Námět na knihu je skvělý ale kniha mohla být provedená lépe. Ke konci(posledních 90stran?) To bylo už lepší kvůli jedné zápletce takže dávám 3hvězdy😊.

    Kniha, Ikar, 2023, 9788024950020

  • 4 z 5 hvězdiček Karolína registrovaný uživatel

    Budu upřímná…Tato kniha mě úplně pohltila. Do půlky knihy jsem hltala každé slovo, smála se nad každou větou a byla to fakt pecka! Autorka výstižně popsala jak postavu Olive, tak i Adama Carlsena jako profesora. Tento příběh je plný emocí, ale také se zde setkáte s nepříjemnými věcmi jako jsou lži apod. V jeden moment se můžete zbláznit a jste rozčílení a pak se to najednou obrátí a vy jen koukáte na ten příběh a čekáte pořád co bude dál. Líbilo se mi hrozně jakým stylem autorka píše, protože Vás to nutí číst dál a knihu nedokážete odložit. Každopádně jsem spíše ten typ, který v knížkách nemusí detailně popsané erotické scény a zde se toho autorka vůbec nebála, ale i přes takovou malou výtku uberu autorce jen 1 *, protože tato kniha za poslední dobu je určitě jedním z nejlepších románů, které jsem kdy četla.

    Kniha, Ikar, 2023, 9788024950020

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora