5.0 z 5 hvězdiček
měkká vazba357 Kč
Běžně 399 Kč
Kniha
Autorčina druhá ne-kuchařská kniha je inspirována jedinečnou atmosférou největšího festivalu hudby a pódiového umění na světě Glastonbury. Tisíce stánků kuchyní všech světadílů nabízejí originální pokrmy v provedení originálních mistrů. (Ano, už i u nás proslulou Gambijskou slepci připravuje africký kuchtík). Recepty pokrmů požívaných víc než sto… Přejít na celý popis
Beznadějná romantička Liz je ochotná udělat cokoliv, aby získala svého vysněného prince na bílém koni. I kdyby to znamenalo spřátelit se s Wesem, klukem ze sousedství, který jí už od dětství dokazuje, že je prvotřídní osinou v zadku.. Více informací
Autorčina druhá ne-kuchařská kniha je inspirována jedinečnou atmosférou největšího festivalu hudby a pódiového umění na světě Glastonbury. Tisíce stánků kuchyní všech světadílů nabízejí originální pokrmy v provedení originálních mistrů. (Ano, už i u nás proslulou Gambijskou slepci připravuje africký kuchtík). Recepty pokrmů požívaných víc než sto sedmdesáti tisíci nejen hudebních gurmetů za zvuku nejslavnějších světových kapel se soustřeďovaly a zkoušely celá léta – aby se nelišily od těch, které vám servírují přímo v Glastonbury. Jerky Chicken, Oggies, speciality z japonského núúdls baru a mnoho dalších lahůdek, k tomu pár postřehů od znalce britských piv Radka Diestlera, řeči o mýtech mystického místa, kde hodovali kolem kulatého stolu rytíři krále Artuše od Vojtěcha Lindaura, zábavné gastronomicko- cestovatelské postřehy Aleše Mečíře. Ale hlavně jedinečná grafická podoba knihy, originální fotografie a ilustrace činí z kuchařky Best Of… dokonalou pastvu pro oči, uši, duši a hlavně dobrodružné jazýčky!
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.