5.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( měkká vazba )
- Produkt je nedostupný.
Healthy, delicious, modern, everyone loves sushi. But if you thought sushi was hard to make yourself that is not so. With clean, fresh flavours and great good looks, sushi has never been so popular. Sushi is delicious as a quick snack or as part of a more substantial Japanese dinner and makes perfect fingerfood. The term 'sushi' is used for… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Sushi
-
Sushi
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
Easy Chinese Food Anyone Can Make
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
Shabbat: Recipes and Ritulas from my table to your
-
Sushi
-
I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
Bestseller Josef Mareš: Moje případy z 1. oddělení
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
At My Italian Table
-
Pizza Night: Deliciously Doable Recipes for Pizza and Salad
-
Sushi - Doma, krok za krokem
-
Rice, Miso Soup, Pickles
-
Dinner
-
Jamie Oliver´S Christmas Cookbook
-
The Asian Pantry
-
Novinka Vietnam
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
Sobremesa
-
Old Prague Cookbook
-
JoyFull
-
Crumbs
-
Padella
Healthy, delicious, modern, everyone loves sushi. But if you thought sushi was hard to make yourself that is not so. With clean, fresh flavours and great good looks, sushi has never been so popular. Sushi is delicious as a quick snack or as part of a more substantial Japanese dinner and makes perfect fingerfood. The term 'sushi' is used for dishes based on 'sumeshi', meaning vinegared rice, the most vital part of sushi-making. This book explains how to cook the rice perfectly. Start with simple rolled sushi using classic ingredients such as cucumber, tuna or salmon. Once you've mastered the easy ones you can explore more adventurous variations. The recipes use easy-to-find ingredients, including everything from spinach, asparagus and carrots to prawns, crab and smoked salmon. If you thought making sushi was strictly for the professionals, Sushi will amaze you. With these recipes you will never eat ready-made sushi again. There are also recipes for sashimi and the miso soups that traditionally end a sushi meal as well as others for making great accompaniments, like fabulous pickles and three ways with wasabi. You can have parties where you provide the ingredients and guests make up their own hand rolls from their favourite ingredients, or you can do it for them - it takes no time at all! This is really easy party food, healthy snack food - and great food for kids.
- Nakladatel
- Ryland Peters & Small
- datum vydání
- 1.01.2014
- ean
- 9781845970963
- Počet stran
- 128
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- měkká vazba
- isbn
- 978-1-84597-096-3
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE
-
Festival Knižních závisláků 2026: Poprvé v Praze! Vstupenky v prodeji za zvýhodněnou cenu
-
Stranger Things 5: První vlna nasadila laťku hodně vysoko | RECENZE BEZ SPOILERŮ
-
Atmosféra, která pohltí: T. J. Reid přináší další silný román| RECENZE