Stín včerejší noci

Autor Walker Wendy

Kniha

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Ekoturistika

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 1999 Kč dárek zdarma v hodnotě 699 Kč

Ekoturistika

Laura se po dlouhých letech vrací do rodného města Branston. Ačkoli by ráda začala nový život, stín minulosti ji nepřestává pronásledovat. Co znamenají tajemné vzkazy, které postupně nalézá? Kdo je ve skutečnosti šarmantní Jonathan Fields a proč se tolik zajímá o tragédii, která se odehrála před jedenácti lety v místních lesích? Dozví se Laura, co… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Šeptající mrtví Šeptání mrtvých zní jasně a zřetelně, zatímco vlastní minulost tone v němé mlze... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Laura se po dlouhých letech vrací do rodného města Branston. Ačkoli by ráda začala nový život, stín minulosti ji nepřestává pronásledovat. Co znamenají tajemné vzkazy, které postupně nalézá? Kdo je ve skutečnosti šarmantní Jonathan Fields a proč se tolik zajímá o tragédii, která se odehrála před jedenácti lety v místních lesích? Dozví se Laura, co je realita a co je pouze výplodem její bujné představivosti? Román Stín včerejší noci od americké spisovatelky Wendy Walker nenechá čtenáře v klidu a donutí ho klást si tyto i mnohé další otázky.

Sdílet 0

Nakladatel
Vendeta
Vydání
1
isbn
978-80-7642-515-6
Počet stran
310
datum vydání
16.03.2020
ean
9788076425156
Vazba
Knihy - vázané
jazyk
čeština
  • Jiří Klimeš Jiří Klimeš

    Laura se rozhodne utéct před svým životem na jediné místo, kde se cítí v bezpečí, ke své sestře Rosie. Vypadá to jako by všechno bylo špatně, vztah se jí zhroutil a děsivá minulost je jí opět v patách. Zdá se, jako by ji celý život provázely temné události, ale Laura se rozhodne s tím něco udělat a svoje obávané staré já, plné vzteku a zloby, potlačit.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.7 z 5 11 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 4.0 z 5

  • 3 z 5 hvězdiček Marcela Pudichová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Najít na této knize výrazný klad je velmi těžké. Děj nezachránilo ani jeho rozuzlení, které nejen, že působilo předvídatelně, ale především mi do celkového konceptu nezapadlo. Vzhledem ke konečnému rozuzlení jsem nepochopila předchozí natahování děje, které bylo ve svém závěru úplně zbytečné. Následné „prozření“ hlavní postavy, co se týče její minulosti a „velkého“ odhalení, se jevilo uměle a násilně, jako kdyby se autorka právě rozhodla, že teď je ta správná doba na velké „wow“. Působilo spíše směšně, než aby vás překvapilo. Stín včerejší noci byl pro mne bohužel zklamáním, nežli podařeným psychothrillerem. Nováčkům, kteří s tímto žánrem teprve začínají, by se naopak líbit mohl, pro ostřílené čtenáře je jen pouhou ztrátou času.

    Kniha, Vendeta, 2020, 9788076425156

  • 3 z 5 hvězdiček Beáta Rousová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Jako první musím k této knize říci, že pokud bych byla nováček v thrillerové scéně asi bych byla nadšená...před lety bych dala knize určitě pět hvězd. . V tomto thrilleru je hlavní postavou Laura - mladá žena která má velké problémy sama se sebou a je totálně nevyrovnaná...ze začátku se děj stále jen točil okolo její minulosti a tragédii která ji potkala jako teenagerku. Toto neustále točení se v kruhu mě ale neodradilo a byla jsem chvílemi zvědavá jak to celé dopadne....zda je Laura ke své nevyrovnanosti i psychopatka a vrah a nebo je jen divná. . Dalšími postavami jsou její přátelé z dětství...Gabe, Joe a její sestra Rosie.....chvílemi jsem měla pocit že Rosie je na tom snad ještě hůř než Laura. . Kniha sama o sobě nebyla špatná a byla i chvílemi napínavá, ale těch chvil bylo opravdu málo a stále se příběh točil jen kolem jedné věci a největší kámen úrazu byli neustále Lauřiny psychické eskapády.

    Kniha, Vendeta, 2020, 9788076425156

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda