Stavební smluvní právo

Autor Lukáš Klee

Kniha ( měkká vazba )

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Druhé vydání rozsáhlé monografie Stavební smluvní právo nově zahrnuje především aktualizovanou judikaturu, významné změny v oblasti zadávání veřejných zakázek a jejich vliv na smluvní vztahy a informace o nových smluvních standardech. V 16 kapitolách autor vysvětluje specifika výstavbových projektů, vliv rozhodného práva v různých zemích,věnuje se… Přejít na celý popis

Hororový duben? Pecky od FOBOSU od 99 Kč včetně e-knih! FOBOS je záruky kvality a čtivosti pro všechny fanoušky hororu! Knihy vycházející pod touto značkou teď koupíte od 99 Kč. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Druhé vydání rozsáhlé monografie Stavební smluvní právo nově zahrnuje především aktualizovanou judikaturu, významné změny v oblasti zadávání veřejných zakázek a jejich vliv na smluvní vztahy a informace o nových smluvních standardech.

V 16 kapitolách autor vysvětluje specifika výstavbových projektů, vliv rozhodného práva v různých zemích,věnuje se obvyklým dodavatelským systémům včetně Design-build, popisuje specifika metody EPC a EPCM, analyzuje ve velkém detailu význam času a harmonogramů, určení ceny díla, problematiku změn v průběhu výstavby, claim managementu a řešení sporů. Dále se autor věnuje unifikaci a globalizaci ve stavebnictví, vzorovým smlouvám, jako jsou FIDIC, VOB, NEC apod., pojištění, zajištění a výstavbě v podzemí. Kniha obsahuje též desetijazyčný slovník stavební smluvní terminologie.

Autorovi je vlastní praktický přístup založený na hluboké analýze reality výstavbových projektů u nás i v zahraničí. Staví ovšem též na rozsáhlé znalosti teorie podpořené nesčetnou judikaturou z mnoha zemí světa.

Sdílet 0

Nakladatel
Wolters Kluwer
Rozměr
151 x 212 x 22
jazyk
čeština
Počet stran
440
datum vydání
1.01.2022
isbn
978-80-7552-117-0
Vazba
měkká vazba
datum dotisku
10.11.2022
ean
9788075521170

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 894 Kč Nápověda