Sladká kniha domácích bonbonů LaBauová Elizabeth

Sladká kniha domácích bonbonů - LaBauová Elizabeth

Sladká kniha domácích bonbonů

LaBauová Elizabeth

Četl(a) jsem
Chci přečíst

Kniha ( měkká vazba )

Do košíku

330 Kč s DPH
Ušetříte 39 Kč Běžně 369 Kč

E-shopové listy

K nákupu nad 199 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Chcete si doma připravit bonbony, které budou vypadat i chutnat jako od profesionála? Ať už jste začátečníci, nebo ostřílení výrobci cukrovinek, kniha vám poskytne odborné rady, jež vám budou dobrou inspirací a uspokojí taky váš mlsný jazýček. V úvodu najdete základy přípravy bonbonů: vše, co potřebujete vědět o vybavení, surovinách a technikách.… Přejít na celý popis

lunární Už máte svůj lunární kalendář Krásné paní pro rok 2021? Více informací

Popis

Chcete si doma připravit bonbony, které budou vypadat i chutnat jako od profesionála? Ať už jste začátečníci, nebo ostřílení výrobci cukrovinek, kniha vám poskytne odborné rady, jež vám budou dobrou inspirací a uspokojí taky váš mlsný jazýček. V úvodu najdete základy přípravy bonbonů: vše, co potřebujete vědět o vybavení, surovinách a technikách. Pak můžete vyzkoušet více než 50 receptů – cukrové bonbony, fondán, karamel, tofé, fudge, lanýže, pralinky, bonbony marshmallow i ovocné a ořechové cukrovinky. Nechybí ani rady, jak odstranit potíže, a techniky zdobení, které chutné výtvory ještě vylepší. Autorka, Elizabeth LaBauová, dříve pracovala jako cukrářka v několika restauracích v Los Angeles a s výrobou domácích bonbonů má letité zkušenosti. Lze jí tedy věřit, že je to zábavný proces, při němž když zvládnete základní techniky, budete moci zkoušet různé obměny a vytvářet vlastní jedinečné kombinace.

Sdílet 0

Nakladatel
Slovart
datum vydání
7.11.2013
isbn
978-80-7391-723-4
ean
9788073917234
Jazyk
čeština
Počet stran
160
Vazba
měkká vazba
Rozměr
207x260mm

Bestseller v knihy Dobrovský

35439. v e-shopu | 59798. minulý týden

73. v Moučníky, sladká kuchyně, pečení | 103. minulý týden

Hodnocení čtenářů

4.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Nic moc 1 2 3 4 Perfektní 5

  • 4 z 5 hvězdiček M.V.

    Rozhodně doporučuji všem, kteří chtějí začít s výrobou bonbonů. Oceňuji "školu" práce s čokoládou nebo karamelem, kterým je věnovaný začátek knihy. Jednotlivé recepty-postupy jsou dobře a detailně popsané, doplněné kvalitními fotografiemi, většinou ve stylu "krok za krokem". Autorka se věnuje i možným chybám a jejich nápravě při výrobě sladkostí.

    Kniha, Slovart, 2013, 9788073917234

Další knihy autora