Sladká kniha domácích bonbonů

Kniha ( měkká vazba )

Do košíku

330 Kč s DPH
Běžně 369 Kč Nápověda Jsme transparentní

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Drž mě, když padám

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Drž mě, když padám

Chcete si doma připravit bonbony, které budou vypadat i chutnat jako od profesionála? Ať už jste začátečníci, nebo ostřílení výrobci cukrovinek, kniha vám poskytne odborné rady, jež vám budou dobrou inspirací a uspokojí taky váš mlsný jazýček. V úvodu najdete základy přípravy bonbonů: vše, co potřebujete vědět o vybavení, surovinách a technikách.… Přejít na celý popis

Arnold Schwarzenegger: Buď užitečný Poznejte recept na úspěch podle Arnolda Schwarzeneggera! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Chcete si doma připravit bonbony, které budou vypadat i chutnat jako od profesionála? Ať už jste začátečníci, nebo ostřílení výrobci cukrovinek, kniha vám poskytne odborné rady, jež vám budou dobrou inspirací a uspokojí taky váš mlsný jazýček. V úvodu najdete základy přípravy bonbonů: vše, co potřebujete vědět o vybavení, surovinách a technikách. Pak můžete vyzkoušet více než 50 receptů - cukrové bonbony, fondán, karamel, tofé, fudge, lanýže, pralinky, bonbony marshmallow i ovocné a ořechové cukrovinky. Nechybí ani rady, jak odstranit potíže, a techniky zdobení, které chutné výtvory ještě vylepší. Autorka, Elizabeth LaBauová, dříve pracovala jako cukrářka v několika restauracích v Los Angeles a s výrobou domácích bonbonů má letité zkušenosti. Lze jí tedy věřit, že je to zábavný proces, při němž když zvládnete základní techniky, budete moci zkoušet různé obměny a vytvářet vlastní jedinečné kombinace.

Sdílet 0

Nakladatel
Slovart
Rozměr
20 x 25,3
isbn
978-80-7391-723-4
Počet stran
160
datum vydání
7.11.2013
ean
9788073917234
Vazba
měkká vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 4 z 5 hvězdiček M.V. registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Rozhodně doporučuji všem, kteří chtějí začít s výrobou bonbonů. Oceňuji "školu" práce s čokoládou nebo karamelem, kterým je věnovaný začátek knihy. Jednotlivé recepty-postupy jsou dobře a detailně popsané, doplněné kvalitními fotografiemi, většinou ve stylu "krok za krokem". Autorka se věnuje i možným chybám a jejich nápravě při výrobě sladkostí.

    Kniha, Slovart, 2013, 9788073917234

  • 5 z 5 hvězdiček Romana registrovaný uživatel

    - skvěle popsané rady pro začátečníky - na co si dát pozor, na co se zaměřit, kde vybrat suroviny - obrázkové postupy - vysvětlení pojmů

    Kniha, Slovart, 2013, 9788073917234

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 330 Kč Nápověda