Sladká kniha domácích bonbonů LaBauová Elizabeth

Sladká kniha domácích bonbonů

LaBauová Elizabeth

Kniha

Do košíku

330 Kč s DPH
Ušetříte 39 Kč Běžně 369 Kč

E-shopové listy

K nákupu nad 49 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Magazín Knihkupec

K nákupu nad 299 Kč dárek zdarma v hodnotě 69 Kč

Magazín Knihkupec

Chcete si doma připravit bonbony, které budou vypadat i chutnat jako od profesionála? Ať už jste začátečníci, nebo ostřílení výrobci cukrovinek, kniha vám poskytne odborné rady, jež vám budou dobrou inspirací a uspokojí taky váš mlsný jazýček. V úvodu najdete základy přípravy bonbonů: vše, co potřebujete vědět o vybavení, surovinách a technikách.… Přejít na celý popis

Měsíční zahrady První díl epické fantasy ságy Malazská Kniha padlých je skladem! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Chcete si doma připravit bonbony, které budou vypadat i chutnat jako od profesionála? Ať už jste začátečníci, nebo ostřílení výrobci cukrovinek, kniha vám poskytne odborné rady, jež vám budou dobrou inspirací a uspokojí taky váš mlsný jazýček. V úvodu najdete základy přípravy bonbonů: vše, co potřebujete vědět o vybavení, surovinách a technikách. Pak můžete vyzkoušet více než 50 receptů - cukrové bonbony, fondán, karamel, tofé, fudge, lanýže, pralinky, bonbony marshmallow i ovocné a ořechové cukrovinky. Nechybí ani rady, jak odstranit potíže, a techniky zdobení, které chutné výtvory ještě vylepší. Autorka, Elizabeth LaBauová, dříve pracovala jako cukrářka v několika restauracích v Los Angeles a s výrobou domácích bonbonů má letité zkušenosti. Lze jí tedy věřit, že je to zábavný proces, při němž když zvládnete základní techniky, budete moci zkoušet různé obměny a vytvářet vlastní jedinečné kombinace.

Sdílet 0

Nakladatel
Slovart
Jazyk
čeština
Počet stran
160
Vazba
knihy - paperback
Rozměr
207x260mm
Hmotnost
612 g
datum vydání
7.11.2013
isbn
978-80-7391-723-4
ean
9788073917234

Jak si vede v knihy Dobrovský?

19930. v e-shopu | 164184. minulý týden

16331. v Knihy | 151865. minulý týden

Hodnocení a recenze čtenářů

4.5 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček M.V.

    Rozhodně doporučuji všem, kteří chtějí začít s výrobou bonbonů. Oceňuji "školu" práce s čokoládou nebo karamelem, kterým je věnovaný začátek knihy. Jednotlivé recepty-postupy jsou dobře a detailně popsané, doplněné kvalitními fotografiemi, většinou ve stylu "krok za krokem". Autorka se věnuje i možným chybám a jejich nápravě při výrobě sladkostí.

    Kniha, Slovart, 2013, 9788073917234

  • 5 z 5 hvězdiček Romana

    - skvěle popsané rady pro začátečníky - na co si dát pozor, na co se zaměřit, kde vybrat suroviny - obrázkové postupy - vysvětlení pojmů

    Kniha, Slovart, 2013, 9788073917234

Další knihy autora