Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 4 z 5 hvězdiček M.V. registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Rozhodně doporučuji všem, kteří chtějí začít s výrobou bonbonů. Oceňuji "školu" práce s čokoládou nebo karamelem, kterým je věnovaný začátek knihy. Jednotlivé recepty-postupy jsou dobře a detailně popsané, doplněné kvalitními fotografiemi, většinou ve stylu "krok za krokem". Autorka se věnuje i možným chybám a jejich nápravě při výrobě sladkostí.

    Kniha, Slovart, 2013, 9788073917234

  • 5 z 5 hvězdiček Romana registrovaný uživatel

    - skvěle popsané rady pro začátečníky - na co si dát pozor, na co se zaměřit, kde vybrat suroviny - obrázkové postupy - vysvětlení pojmů

    Kniha, Slovart, 2013, 9788073917234